Se suspèn el 46è Festival Internacional de Música de Cambrils

La incertesa a causa de la crisi sanitària obliga a cancel·lar el festival

L'organització del Festival Internacional de Música de Cambrils ha comunicat que suspèn la 46a edició, que s'havia de celebrar el pròxim mes d'agost. «Davant l'evolució de la crisi sanitària de la Covid-19 i la total incertesa que ens produeix aquesta situació, ens veiem obligats a cancel·lar la celebració de la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils», han informat a través d'un comunicat. 

«Hem esperat tot el que hem pogut, però ja que la nostra prioritat sempre ha sigut la salut de totes les persones que fan possible el festival i del nostre públic, hem hagut de prendre aquesta difícil decisió. Sentim enormement els inconvenients causats», expliquen des de la direcció del festival.

Els organitzadors han informat que es retornarà íntegrament l'import de les entrades al mateix número de compte amb el qual es va realitzar la compra, sense necessitat de fer cap tràmit. 

Des del festival agraeixen la confiança a les persones que havien adquirit alguna entrada per a l'edició d'enguany. De la mateixa manera donen les gràcies pel suport «a l'Ajuntament de Cambrils, dels artistes, els patrocinadors i tots els col·laboradors que ens ajuden a fer possible aquest festival».