UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Suspenen l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

S'han seguit les recomanacions sanitàries

L’Ultra Trail Llastres, que s’havia de celebrar a Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant  entre els dies 13 i 15 de març, queda suspesa  per l’aplicació de les recomanacions de prevenció del Covid-19. La decisió s’ha pres durant el matí d’avui dimecres, 11 de març, en una reunió entre l’Ajuntament, el Club Centre Excursionista Serres de Mestral i els responsables de l’organització.

En aquesta trobada, precisament, s’ha decidit suspendre la tercera UT Llastres, que incloïa una prova d’ultraresistència amb tres etapes, així com l’onzena Cursa de la Portella, el Canicross i les curses familiars, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) contra el coronavirus.

L’organització «lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar», alhora que reitera el seu «compromís amb la salut de les persones» i, sobretot, «la voluntat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries».

En la reunió d’avui s’ha decidit també realitzar la tercera UT Llastres, la Cursa de la Portella, el Canicross  i les curses infantils els pròxims 13, 14 i 15 de novembre de 2020, «si les condicions sanitàries ho permeten».