Imatge d'arxiu d'una de les passades edicions de la Nit d'Artistes de Cambrils.

Torna l'aparador de les arts escèniques locals amb la 18a Nit d'Artistes de Cambrils

La 18a edició del festival aplegarà 17 artistes de diferents disciplines aquest dissabte, 17 d'agost, al parc del Pinaret

El parc del Pinaret acollirà aquest dissabte 17 d'agost, a les 22 hores, la XVIII Nit d'Artistes de Cambrils. El festival, organitzat per la NAC i el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils i amb entrada lliure, acollirà enguany un total de  17 propostes artístiques sobre l'escenari de disciplines com la música, la màgia, la dansa, el teatre o l'humor. 

Amb espectacles d'entre 5 i 10 minuts, la Nit d'Artistes esdevé any rere any en un aparador per a les arts escèniques fetes al territori. D'aquesta manera, els assistents podran gaudir d'una gran diversitat d'espectacles, al mateix temps que els artistes tindran l'oportunitat de mostrar la seva creativitat davant del públic.  Tot això, amanit amb altes dosis de rialles, sent fidels a l'esperit de la NAC.

Abans, però  els més petits podran gaudir de la tarda infantil, que tindrà lloc aquest dimecres, 14 d'agost.  A partir de les 16.30 hores, el passeig d'Albert acollirà la festa de l'escuma de la Companyia Festa i Fusta i la plaça de la Vila s'omplirà de jocs de fusta familiars. Aquest acte compta amb la col·laboració de l'associació de comerciants Vila Centre.

Música, dansa, màgia i molt d'humor

La 18a edició de la Nit d'Artistes començarà, com és ja costum, amb el monòleg de Pere Martí. Pel que fa a música, el festival comptarà amb Aina Gómez, Maria Alejandra, Elisa Solé, Livy & Friends, el duet Efímeros, la música teatralitzada de Josep Maria Colom, Juan Niebla i El Artriste. Pel que fa a la dansa, l'Estudi Giselle presentarà dos espectacles, un amb ritmes mexicans i l'altre a càrrec del grup junior.

En l'apartat de màgia, la Nit d'Artistes de Cambrils s'omplirà d'il·lusionisme gràcies al saber fer de MacArra, el mentalista Alberto Lavey, Melanie i Santos Marzag. D'altra banda, la còmica Lourdes Bayones farà un monòleg i el Dr Palomino farà la seva particular valoració de les eleccions municipals. No faltarà un any més l'actuació de la Banda de la Gamba.