El peatge de l'AP-7 de Vila-seca en obres

Tres dies de talls a l'autopista AP-7 a Vila-seca per obres d'arranjament

Les tasques són per millorar la pavimentació a l'alçada de l'antic peatge troncal

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) continua treballat per deixar a punt l'autopista AP-7 a la demarcació de Tarragona. Aquesta setmana hi ha hagut afectacions al trànsit de la via per les obres de recuperació dels vials de la via després de l'eliminació dels peatges a la sortida 32, a Torredembarra i Altafulla.

Després d'aquest, és el torn del punt quilomètric 258,5 de l'AP-7, que correspon a l'antic peatge troncal de Vila-seca. En aquest indret s'arranjarà el paviment per a restituir els vials després de l'eliminació dels peatges arreu de l'AP-7.

Unes actuacions que es van començar el passat 2020 i es van finalitzar aquest 2021 amb l'últim tram entre Tarragona i La Jonquera. En total, més de 450 quilòmetres que estan lliures de peatges.

Les obres a Vila-seca començaran aquest dijous, 16 de  juny. Els treballs de pavimentació per a la restitució dels vials al troncal de Vila-seca fan necessàries afectacions al quilòmetre 258. Uns treballs que també estaran el 20 i el 21 de juny.

Així doncs, durant aquests tres dies, de 7 a 22 hores, estarà tallada l'autopista AP-7.

En sentit sud, per als vehicles que circulen per l'AP-7 en sentit Castelló-València, afectarà la circulació amb la reducció de dos carrils a un. En sentit nord, per als vehicles en sentit Tarragona i Barcelona, també quedarà afectada en el mateix sentit, on hi haurà només un carril obert.

Com a alternatives per evitar l'afectació per les obres, la incorporació o sortida de l'AP-7, sense restriccions, es podrà fer a través de l'enllaç 34 a Reus; l'enllaç 35 a Vila-seca i Salou, i l'enllaç 37 a Cambrils.