La piscina de Vandellòs

Vandellòs, Masboquera i Masriudoms obriran les piscines municipals el 23 de juny

Estaran obertes fins al 12 de setembre

Amb l'arribada del bon temps les piscines municipals comencen a obrir les portes. L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant també ho faran i serà el 23 de juny. En concret, ja es podran banyar a les piscines de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms. 

Segons han anunciat des del consistori, les piscines descobertes estaran obertes al públic fins al 12 de setembre en horari de matí i de tarda. De dilluns a divendres, de 12 a 15 hores i de 17 a 20 hores; i dissabtes i diumenges, d’11 a 14:30 hores i de 16:30 a 20 hores.

Per poder utilitzar-les, s'haurà de signar el compromís de responsabilitat per a l'ús de les instal·lacions. Mitjançant la signatura d’aquest document, es comprometran a respectar les mesures per a la prevenció de la Covid-19. L'Àrea d'Esports les ha establert d'acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

El consistori vetllarà pel compliment d'aquestes mesures i farà un registre d'assistència. També es mesurarà la temperatura dels usuaris i usuàries a l'entrada. S'incrementarà el servei de neteja i desinfecció, es garantirà el funcionament del sistema de recirculació dels vasos d'aigua i hi haurà control permanent de la presència de desinfectant en l'aigua de bany.

Els abonaments, individuals o familiars, s'han d'adquirir a través de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament per telèfon (977 82 05 23) o per correu electrònic a esports@vandellos-hospitalet.cat.

Les persones empadronades al municipi tindran un descompte del 5% en els abonaments i entrada gratuïta si són majors de 65 anys. Per tenir el descompte s'ha de tenir una antiguitat mínima de 2 anys empadronat.

Els infants menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta abonada o amb possessió de l’entrada puntual corresponent.