Una persona tocant la guitarra

A la venda les entrades pel IV Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant

El festival es durà a terme del 21 al 25 de juliol i retrà homenatge a Astor Piazzolla

L’Hospitalet de l’Infant  acollirà aquest estiu la 4a edició del Festival Internacional de Guitarra, que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va haver d’ajornar l’any passat a causa de la situació sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. 

La quarta edició s’afegirà als actes internacionals d’homenatge a la figura de l’argentí Astor Piazzolla, un dels compositors més importants de tango d’arreu del món, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement.


Des d’avui dilluns,  24 de maig, i fins al dimarts 20 de juliol  es podran comprar, de manera anticipada, les entrades per al IV Festival Internacional de Guitarra, que se celebrarà al  Centre Cultural Infant Pere  de l’Hospitalet de l’Infant del 21 al 25 de juliol, amb les mesures necessàries per garantir la seguretat de tothom, i sempre d’acord amb les normes establertes per les autoritats sanitàries.

Les localitats es poden adquirir a través de la pàgina web — guitarfesthospitalet.cat —, on ja es pot consultar tota la programació  del festival. També es podran comprar amb antelació a la  taquilla del Centre Cultural Infant Pere, els dies 12, 13, 15, 16, 19 i 20 de juliol, de 18.00 a 20.00 hores.

El preu de les  entrades anticipades per als concerts és de 8 euros; i de 10 euros, per a qui les compri a taquilla a partir del 21 de juliol. Els tallers tenen un preu de 3 euros per persona i l’accés a la conferència i a l’exposició d’instruments que hi ha programades serà gratuït.