Molta gent a l'exterior de la discoteca Tropical Salou

Vídeo: Aglomeració, ball i festa en una discoteca de Salou sense distàncies de seguretat

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van anar fins al lloc del local, però no van poder fer res

Les imatges en un Pub d'Ulldecona registrades per alguns dels assistents mostraven la festa que hi havia muntada sense respectar cap distància de seguretat, ni utilitzar mascaretes ni, en tot cas, respectar cap de les mesures  que estableix la Generalitat de Catalunya per als locals d'oci nocturns catalans.

Aquestes imatges, però, no s'han vist només al local ebrenc. En un dels locals més coneguts del carrer de Carles Buïgas de Salou, s'han vist aglomeracions de persones preparades per gaudir d'una nit de festa. El local, situat en aquest carrer a la cruïlla amb el carrer de Murillo, té capacitat  per a 1.300 persones i, en la normativa que ha marcat el govern català, només pot haver-hi un 75% de l'aforament a les terrasses  exteriors i un 50% a l'interior, respectant les distàncies de seguretat i, en cas de no poder fer-ho, portar mascareta. A més, la pista de ball ha d'estar clausurada, a no ser que s'utilitzi per posar-hi taules. En tot cas, el ball està prohibit entre persones desconegudes i només es pot ballar entre coneguts.

Aquestes són algunes de les normatives que ha imposat la Generalitat de Catalunya en una resolució publicada al DOGC.

En les imatges que ha tingut accés TarragonaDigital, es pot veure com en el local d'oci nocturn de Salou  no s'han respectat les distàncies de seguretat, així com els usuaris de la discoteca ballant  en qualsevol dels espais que hi ha disponibles. A més, segons testimonis, se superava la capacitat màxima que hi ha estipulada pel govern català. 

La situació d'aglomeració viscuda en la discoteca de la Costa Durada aquest cap de setmana va provocar l'arribada de la Policia Local de Salou i dels Mossos d'Esquadra,  però, el gran allau de gent present va fer impossible qualsevol actuació per tancar el local.