Porc senglar a Salou.

Graven un porc senglar passejant pel centre de Salou

L'animal semblava desorientat quan uns veïns l'han trobat caminant pel carrer, a tocar de línia de mar

Imatge curiosa la que han gravat uns veïns de Salou i que s'ha compartit a les xarxes socials aquest dimecres 16 de gener. Davant la sorpresa d'alguns salouencs i salouenques, un porc senglar ha aparegut al centre del municipi passejant tranquil. L'animal ha estat gravat concretament al carrer Berlín de la capital de la Costa Daurada, i malgrat que presentava una actitud tranquil·la, sí que es veia espantat i sobretot desorientat. Cal tenir en compte que el carrer Berlín, on hi ha l'edifici Lepanto que es veu a les imatges, es troba només a 150 metres de primera línia de mar pel que no és gens habitual trobar aquests animals a la zona.

Què cal fer si es detecta un animal estrany?

Si es detecta un animal en un entorn que no li correspon, sigui ferit o viu, és necessari avisar el cos d'Agents Rurals de Catalunya. Aquests professionals són els que s'encarregaran de realitzar les accions pertinents, tant si fa falta la recollida de l'animal com altres processos necessaris. És important  no posar en risc la vida de les persones ni dels animals, per això la millor actuació és contactar els Agents Rurals, ja que són els professionals que duran a terme el procediment més adient en cada cas.

Un porc senglar com el de les imatges que es veuen en aquest vídeo a Salou pot semblar inofensiu, però una mala actuació pot desembocar en una tragèdia, ja que aquest podria atacar les persones en sentir-se acorralat, o també podria acabar causant un accident. De fet, durant l'any 2018 a les carreteres de Tarragona s'han produït més de 350 accidents de cotxe amb animals implicats tal com recull el reportatge realitzat per TarragonaDigital durant el mes de desembre.

També et pot interessar

Salou obté el compromís d'execució de dos nous trams del Camí de Ronda

Salou destinarà 250.000 euros als seus primers pressupostos participatius