Un moment de la petició de mà a PortAventura

Vídeo: La petició de mà viral a PortAventura a 130 km/h i 70 metres d'altura

L'instant que li demanen matrimoni s'ha viralitzat a Tik Tok

La petició de mà és un dels moments més meravellosos que pot viure una parella. Un instant que quedarà marcat per sempre i serà el començament d'un vincle que, si tot va bé, l'últim dels dies de les nostres vides.

Aquest moment preciós també ha de comptar amb un lloc idíl·lic, especial per recordar-lo i poder tornar-hi a rememorar l'instant de la petició. Això sí, n'hi ha que són més atrevits i busquen una experiència que els faci vibrar i emocionar. 

I així ho ha volgut un jove que ha demanat matrimoni a la seva xicota mentre estaven pujats a sobre d'una atracció de PortAventura. En concret, ho ha fet al Shambhala, una de les atraccions més altres, més ràpides i amb la caiguda més llarga d'Europa.

Un moment màgic que s'ha fet viral a les xarxes socials, concretament a TikTok, on l'ha revolucionat en tots els sentits.

Un «sí, vull» d'altura

Una petició de mà a la muntanya russa més alta, a 70 metres d'altura, i abans d'embalar-se a 130 quilòmetres per hora. Una situació de vertigen abans de fer un dels passos més importants de la seva vida. 

En ple viatge pel Shambhala, el noi li va fer la proposta. «Estava pensant una cosa. He recapacitat el que hem parlat. Et vols casar amb mi?», expressava, abans d'entregar-li un anell de compromís a la seva parella, Paola, qui ho va pujar a TikTok (@paotooffy87).

La reacció emociona, alhora que posa els pèls de punta. Els crits de la noia davant la petició de mà es fusionen amb l'adrenalina d'estar en una de les atraccions més espectaculars de PortAventura. Enmig de la seva emoció, es pot entreveure un «sí, vull» que va confirmar a través d'un altre vídeo amb la foto de l'anell de compromís al dit.

La situació d'estar en una atracció, els nervis per demanar matrimoni i estar gravant el vídeo, li podien haver jugat una mala passada. Afortunadament, tot va sortir rodó i el moment s'ha convertit en una revolució a TikTok, on ja acumula gairebé mig milió de reproduccions i quaranta mil «m'agrada».

Una petició original ben original que ha triomfat. En lloc de fer-ho d'una forma tradicional, enmig d'una vetllada romàntica, en un parc, una platja o amb la tranquil·litat d'estar a casa, ell s'ha atrevit a fer-ho d'una forma surrealista i, a la vegada, emocionant.