Trenquen els vidres i roben a l'interior de 18 cotxes, de matinada, al centre de Vila-seca

Onze dels vehicles afectats estaven estacionats a l’interior d’un pàrquing comunitari de la zona mentre que la resta, set automòbils, eren en un carrer pròxim

Diversos veïns del municipi de Vil-seca s’han despertat avui dimarts, 15 de gener, amb una desagradable sorpresa. Fins a divuit vehicles han patit robatoris i destrosses als vidres laterals a la zona del parc de la Riera, al centre de la població.

Segons han explicat fonts municipals a TarragonaDigital, onze dels vehicles afectats estaven estacionats a l’interior d’un pàrquing comunitari de la zona —un estacionament privat— mentre que la resta, set automòbils, eren en un carrer pròxim.

Els veïns de la zona denuncien els fets a la Policia Local

Durant el matí d’avui, un reguitzell de veïns i veïnes s’han adreçat a la comissaria de la Policia Local, per tal de denunciar els fets, i diversos agents vila-secans han acudit al lloc del robatori, per tal de verificar els actes i fer les comprovacions pertinents.

Destrossen els vidres d'uns trenta cotxes a Tarragona

Uns trenta vehicles estacionats al pàrquing La Pedrera de Tarragona van aparèixer amb els vidres destrossats el passat diumenge, 13 de gener. Tot i que l'aparcament, situat a la Part Baixa de la ciutat de Tarragona, disposa de vigilància les vint-i-quatre hores del dia a través de càmeres de seguretat, la instal·lació no té un vigilant treballant-hi tota la nit, fet que va propiciar la trencadissa i diversos robatoris i, alhora, en va demorar l'alerta, que es va produir al voltant de les vuit del matí.

Els fets haurien passat a partir de les dues de la matinada, ja que, segons l'empresa responsable de l'equipament, Empark, de les onze de la nit de dissabte, 12 de gener, i fins a les dues de la matinada de diumenge les imatges de les càmeres de seguretat no van detectar cap moviment, ni cap conducta sospitosa a l'interior del pàrquing.

Durant el matí de diumenge, alguns dels propietaris de la trentena de vehicles afectats van denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra.