Imatge de l'acte de presentació dels nous agents de la Policia Local de Vila-seca

Vila-seca incorpora 12 nous agents a la Policia Local

Set dels policies són de reforç pels mesos d'estiu, mentre que els altres cinc se sumen definitivament a la plantilla del cos

L'Ajuntament de Vila-seca ha presentat recentment els nous agents que s'han incorporat al cos de la Policia Local. Segons ha informat el consistori en un comunicat, s'han sumat 12 nous agents, set dels quals estan fent reforç durant els mesos d'estiu, mentre que els altres cinc quedaran incorporats definitivament al cos policial del municipi del Tarragonès.

L’acte de presentació dels nous agents va estar presidida per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pel regidor de Serveis Generals i Seguretat, Josep Toquero.

Policies de reforç al nucli de la Pineda

Els policies que fan reforç d'estiu estan destinats específicament al nucli de la Pineda, treballant, especialment, en l'àmbit de la platja i el passegi marítim. En aquest sentit, van iniciar el seu servei el passat 1 de juliol com a reforç de la Policia Local de Vila-seca, patrullant de forma permanent per la Pineda, en horari de 10 a 19 hores.

Amb la incorporació d'aquests set agents, l'Ajuntament de Vila-seca ofereix així millores en els serveis d'informació i vigilància als residents a la Pineda. Amb un vestuari identificatiu, aquests policies d'estiu es desplacen a peu, en bicicleta o en patinet i mantenen un contacte permanent amb la central de la Policia Local i els serveis de salvament i socorrisme de la platja.