Imatge aèria del nucli de la Pineda, a Vila-seca

Vila-seca invertirà 2,5 milions d'euros per millorar el pavelló i diversos carrers de la Pineda

El pavelló d'esports tindrà nou paviment, nova coberta i nous vestiudors

L'Ajuntament de Vila-seca invertirà 2,5 milions d'euros en diversos projectes de millora al nucli de la Pineda. Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca, que recentment ha tret a contractació un seguit d'obres per millorar diversos carrers de la Pineda i el pavelló municipal d'esports

La inversió s'emmarca fins del Pla d'Impuls Municipal de l'Ajuntament de Vila-seca, amb l'objectiu principal d'activar accions i projectes que ajudin a impulsar econòmicament els autònoms i el sector empresarial del municipi. 

Pel que fa al pavelló municipal d'esports de la Pineda, es renovaran integralment les instal·lacions duent a terme diverses intervencions: s'instal·larà un nou paviment, una nova coberta i s'ampliaran els espais amb nous vestidors.

D'altra banda, es duran a terme diverses actuacions de millora al nucli de la Pineda, com ara la construcció de la xarxa de pluvials i la millora urbana del carrer de Joaquim Serra. També es contempla la renovació dels pous de clavegueram i les seves escomseses domiciliàries al carrer de Pep Ventura i a la cruïlla del carrer d'Emili Vendrell amb el passeig de Pau Casals. 

Es duran a terme obres de reforç de l'enllumenat públic en diversos passos de vianants de la Pineda, la millora de les voreres, arrencada d'arbres. També se'n plantaran de nous als carrers d'Enrico Caruso i d'Afredo Kraus, des del passeig de Pau Casals fins al carrer d'Amadeu Vives. Finalment es renovarà la xarxa de residus i ferms als carrers d'Hipòlit Lázaro, Monestir de Poblet i la plaça de la Cançó Catalana.