L'arribada de l'Home dels Nassos a Vila-seca

Vila-seca continua celebrant Nadal amb diversos actes fins a la nit de Reis

El Tradicional Bany de Sant Silvestre i l'Home dels Nassos tancaran l'any, a l'espera de l'arribada dels Reis d'Orient

Vila-seca porta celebrant les festes de Nadal des de ben entrat desembre. L'inici de la construcció de la 22a edició del Pessebre de Sorra i l'encesa de llums de Nadal van donar el tret de sortida a aquestes dates tan assenyalades.

A punt d'acabar l'any, el municipi de la Costa Daurada es prepara pel Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda. A més, també es prepara l'arribada de l'Home dels Nassos a la localitat. Tots dos actes se celebraran el 31 de desembre, a les 12 i a les 18.15 hores, respectivament.

L'Home dels Nassos, com a mesura de prevenció per la situació derivada de la pandèmia, ha canviat el recorregut. Per tot plegat, arribarà directament a la plaça de l'Església i des del balcó de l'Ajuntament farà el seu discurs. L’acompanyaran els Gegants i Grallers de Vila-seca, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i els Amics del Cavall. 

Durant aquests dies s'obrirà l'oficina màgica de Ses Majestats els Reis d'Orient. En aquest punt, tots els infants de Vila-seca podran portar les cartes amb els seus desitjos. Estarà oberta els dies 30 i 31 de desembre i el 2 de gener, de 10 a 14 hores al Castell de Vila-seca.

L'obra dels Pastorets serà representada dues vegades més al municipi. Una serà l'1 de gener a les 7 de la tarda i la següent el 2, a les 11 del matí, al Teatre El Centru.

El mateix dia 2, el Mag Albert ens sorprendrà un any més amb l'espectacle 'Albertpiq', a l'Auditori Josep Carreras. Un espectacle de màgia i il·lusionisme de gran format, amb el qual es descobriran les principals propietats de la llum i el so.

Cal tenir present que, per aquest espectacle, i a conseqüència de les últimes mesures implementades per a fer front a la covid-19, hi haurà dos passis: el primer serà a les 6 de la tarda, per aquelles persones amb invitacions de les fileres 1 fins a la 10 bis, i el segon a les 8 de la tarda, per a les persones amb invitacions de les fileres 11 fins a la 22. 

La desitjada arribada de SSMM els Reis d'Orient serà el diumenge 5, a partir de les 17.00 hores a Vila-seca. Després de la Cavalcada pels carrers de la vila, els Reis es dirigiran al Castell per adorar el Nen Jesús i saludar els vila-secans des del balcó. Per la seva banda, a les 6 de la tarda arribaran a la Pineda i a les 8, a la Plana.