Pla general de la rèplica d'un carro funerari de 1872, una de les novetats de la 43a edició dels Tres Tombs de Valls

Els millors plans per fer aquest cap de setmana de gener al Camp de Tarragona!

Les millors activitats per fer aquest cap de setmana a Tarragona

Arriba el primer cap de setmana després del retorn 'oficial' a la rutina i de ben segur que l'esteu esperant amb moltes ganes. Després de la represa cal desconnectar i aquest cap de setmana a la demarcació de Tarragona hi ha diverses propostes per gaudir.

Els grans protagonistes seran els Tres Tombs de Valls, però també podeu gaudir d'un altre dels grans actes de Tarragona com és l'Encamisada de Falset, o allargar les festes amb les representacions dels Pastorets del Vendrell, entre d'altres.

Podeu consultar els plans i tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Els Pastorets del Vendrell.
Es compleixen 140 anys de la primera edició dels Pastorets del Vendrell que se'n té constància. | Cedida

Agenda del 13 al 15 de gener

Aquest diumenge segueix el Cicle de Cinema en Versió Original a l'Auditori Diputació amb la projecció de la pel·lícula 'Ali&Ava', de Clio Barnard.

Els Pastorets del Vendrell ja són un clàssic post-nadalenc i enguany arriben al 140è aniversari arrencant les primeres representacions aquest cap de setmana.

 La Casa Navàs de Reus celebra aquest cap de setmana la primera de les dues Nits Modernistes. 

Arrenca el Programa de Memòria Democràtica 'Bombes sobre Tarragona, ara fa 85 anys' aquest diumenge, data de l’ocupació de Tarragona per part de l’exèrcit franquista l’any 1939.

Ja es poden comprar les entrades per al concert de la pianista Elisabeth Leonskaja al Teatre Fortuny de Reus del pròxim 17 de gener.

— La Marató de Donants de Sang de Catalunya arrencarà aquest divendres amb el repte d'arribar a les 10.000 donacions en una setmana.

— Els Tres Tombs de Sant Antoni  de Valls, uns dels més multitudinaris de Catalunya i declarats Festa Tradicional d'Interès Nacional  per la Generalitat, se celebraran el 14 i 15 de gener.

— Falset celebra aquest cap de setmana l'Encamisada, una de les festes més representatives de la capital del Priorat.