Dos quintos d'Estrella Damm, tres guies de la Ganxet Pintxo de primavera 2022 i dues tapes del restaurant Cèntric sobre una taula

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana de l'1 al 3 d'abril de 2022

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Arrenca la ruta de tapes de Reus, la Ganxet Pintxo, i ho fa amb moltes propostes gastronòmiques per un preu de 3,5 euros beguda i tapa. També és un cap de setmana molt intens culturalment al Moll de Costa de Tarragona, així com altres activitats arreu del territori

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat   que es recomanin a causa de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Generació [RE]: Canvi o Continuïtat' és la quarta producció pròpia del Museu de la Vida Rural, combinant art contemporani amb l'educació cultural per a la sostenibilitat. 

— Primer cap de setmana de la ruta de tapes de Reus, la Ganxet Pintxo, edició primavera: consulteu aquí totes les tapes i restaurants participants.

— Aquest dissabte, el Teatre Auditori del Morell, acollirà la música de Rita Payés, una jove trombonista i cantant catalana que presentarà el seu disc 'Como la Piel'.

— Conferències, exposicions, il·lustració i Setmana Santa són el mix d'actes que s'han preparat al Moll de Costa en un programa totalment transversal. 

Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.
Cap de setmana intens al Moll de Costa. | cedida

Tarragona es convertirà durant tot el mes d'abril en la capital de la màgia, gràcies a la celebració del Festival Internacional de Teatre Màgic. 

— El Centre Cultural de Valls acollirà, el diumenge dia 3 d'abril a les 12.30 h, l'onzena edició del concert de la Cantata  organitzat per l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

— El Vendrell acollirà el pròxim dissabte 2 d'abril l'obra 'Raphaëlle', que es representarà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.00 hores.