Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana de l'11 al 13 de febrer

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Cap de setmana més tranquil, després del punt i final de les Decennals de Valls. Podreu gaudir del teatre i les exposicions al Moll de Costa de Tarragona, així com de l'última representació dels Pastorets del Vendrell.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, que en les últimes hores estan patint modificacions per la retirada i canvis en les restriccions que s'estan aplicant per la situació de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Estrenes importants aquest cap de setmana a la cartellera d'Ocine Les Gavarres, amb l'acció com a protagonista.

— El passat i el present del Port de Tarragona en una espectacular mostra fotogràfica amb l'exposició 'Ahir-Avui. Fotografies històriques i actuals del Port de Tarragona'.

Cues de persones per comprar crispetes i llaminadures a Ocine Les Gavarres
No us perdeu les estrenes d'aquesta setmana a Ocine. | TarragonaDigital
 

Montblanc commemorarà del centenari de les Festes Culturals i Patriòtiques aquest diumenge dia 13 de febrer amb l’organització d’un seguit d’actes.

— Els Pastorets del Vendrell tanquen aquest diumenge 13 de febrer les representacions de la temporada actual a l'escenari del Teatre Àngel Guimerà.

Els Pastorets Infantils del Vendrell.
Els Pastorets del Vendrell tornen a escena. | Cedida

El Teatre Auditori del Morell s'omplirà aquest pròxim diumenge de música per a celebrar el 20è aniversari de l'Escola de Música El Morell.

— Un any més, Òmnium Cultural porta a Tarragona una nova edició dels Premis VOC i aquest dissabte passaran per l'Antiga Audiència.

Lleidart Ensamble seran els encarregats de portar El carnaval dels animals a l'escenari del Teatre Auditori del Morell
'El carnaval dels animals' es podrà veure aquest diumenge al Teatre Auditori del Morell. | Lleidart Ensamble