Rafel Vidal, un dels impulsors dels Tres Tombs de la Bisbal del Penedès.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana de l'11 al 13 de març de 2022

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

A Reus el pàdel és el protagonista indiscutible aquest cap de setmana amb la fase final del World Padel Tour on es podran veure grans enfrontaments. També continua la celebració dels Tres Tombs als municipis tarragonins, i aquest és l'últim cap de setmana que podreu gaudir de les tapes de la ruta que es realitza a Riudoms.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat   que es recomanin a causa de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Tarragona té una nova cita amb el patrimoni a partir d'aquest diumenge 13 de març: el Museu d'Història proposa un nou cicle al voltant de l'arquitectura i art modernista de la ciutat.

— Aquest divendres 11 de març, a partir de les 20.30 hores, el Teatre Tarragona acollirà el Concert per a piano núm. 2 de Brahms i la 5a Simfonia de Txaikovski amb la Franz Schubert Filharmonia. 

Calafell celebrarà la 21a Xatonada popular aquest diumenge 13 de març a partir de les deu del matí a la plaça del Manila amb 750 racions preparades per a l'ocasió.

El pàdel és el protagonista a Reus aquest cap de setmana amb la fase final del World Padel Tour en què es podran veure els millors partits amb els jugadors més destacats.

— La 22a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls ja és aquí: prop de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita a la  sala Kursaal.

Quatre jugadors a la pista de pàdel instal·lada a la plaça del Mercadal de Reus
La pista de la plaça del Mercadal va servir com a prèvia per al World Padel Tour | Jordi Olària Gras

Ocine Tarragona es reinventa un altre cop: les sales 14, 15 i 16 d'Ocine Les Gavarres també estan equipades amb butaques reclinables.

— El Temporada del Vendrell presenta una doble proposta per aquest cap de setmana, amb circ per a tota la família i discoteca de grans èxits. 

Últim cap de setmana per degustar els pintxos que ofereixen els establiments que participen a la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms.

Una actuació de la Franz Schubert Filharmonia
La Franz Schubert Filharmonia torna aquest divendres a Tarragona.  | FSF

La Bisbal del Penedès tornarà a celebrar la festivitat dels Tres Tombs el diumenge 13 de març d'aquest 2022. 

— El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona reinicia la programació pròpia amb el cicle 'Teatret Familiar' i aquest diumenge s'explicarà 'Elmer, l'elefant de colors'.