Imatge d'una de les curses de sacs d'avellanes de la Fira de l'any 2019

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 12 al 14 d'agost

El segon cap de setmana d'agost arriba amb la Fira de l'Avellana de Riudoms, que celebra la seva 40a edició després de dos anys d'absència, i el Danseu Festival de Les Piles com a plats forts. Així mateix, aquest divendres es dona el tret de sortida a les festes de Sant Magí de Tarragona, amb els primers actes.

Una setmana més, el Port de Tarragona ofereix una variada programació amb exposicions, cinema i maridatges de vins, mentre que Alcover celebra per primera vegada la Nit del Foc.

Preneu notes d'aquestes propostes d'agenda per al segon cap de setmana del mes d'agost a tot el territori. Podeu clicar en cadascun dels plans i consultar tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Persones del Danseu
Imatge d'una de les peces del Danseu | Xavier Sivecas

 

Agenda del 12 al 14 d'agost

Riudoms celebra aquest cap de setmana la 40a Fira de l'Avellana i 421a Fira de Sant Llorenç, després de dos anys d'absència.

El Circ Raluy Legacy aterra a Calafell amb el seu nou espectacle 'In Art we trust'.

Les Piles acull el Danseu Festival fins diumenge.

Primers actes de les festes de Sant Magí de Tarragona des d'aquest divendres.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han preparat un estiu ple de visites guiades als punts més interessants del municipi, des de l'aigua fins a la muntanya.

— El RUSC Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí celebra els 10 anys del 14 de juliol al 25 d’agost, amb una desena d’actes i més de 25 poetes i artistes que esdevindran un autèntic eixam al Museu de la Vida Rural.

Les platges més paradisíaques i els millors plans per fer aquest estiu a l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors.

Alcover estrena aquest diumenge la Nit del Foc, amb la participació de cinc colles de diables.

El Port de Tarragona ofereix aquest dijous la segona sessió del cicle 'Cinema a la fresca', amb la projecció de la pel·lícula 'Space Jam 2', a la pèrgola del Serrallo.

Diversos visitants en un dels espais del Museu del Celler de Vila-seca
Els visitants poden gaudir de la visita al Celler pagant entre 2 i 4 euros per l'entrada. | Cedida

Primer cap de setmana per gaudir de l'exposició 'Som i serem' al Refugi 1 del Moll de Costa.

L'Observatori Blau del Port de Tarragona i el renovat Museu són dues propostes ideals per visitar durant aquests primers dies d'agost.

 El Celler de Vila-seca ha iniciat les visites al seu museu que vol divulgar la cultura del cooperativisme vinculat a la construcció dels cellers monumentals de Catalunya.

El Tinglado 2 de Tarragona acull una setmana més una mostra fotogràfica que aplega 40 imatges fetes per un total de 13 fotoperiodistes sobre els fets més importants del 2021 a Tarragona.

— L'artista Mayte Vieta exposa 'COSMOS. Mirar en la foscor entre les estrelles' al Castell de Vila-seca.