Pla general del carruatge de Sant Antoni entrant a la plaça del Blat

Els millors plans per fer a Tarragona aquest cap de setmana!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 14 al 16 de gener

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Es tracta d'un cap de setmana força tranquil. Després de les festes nadalenques toca descansar, però podeu gaudir d'activitats variades a tot el territori i també dels primers Tres Tombs a casa nostra, a Valls, així com del cinema i la cultura.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Gaudir d'una bona pel·lícula a Ocine és un gran pla per aquest cap de setmana, ja que torna als cinemes la pel·lícula de terror que va marcar una generació, 'Scream'.

Al Vendrell ho tenen tot a punt per la representació dels Pastorets després de dos anys d'aturada obligada, i més de 150 persones estan implicades en aquest muntatge.

Últim cap de setmana per gaudir de les Nits Modernistes en una de les joies d'aquest moviment arquitectònic com és la Casa Navàs de Reus.

Una actuació de la Franz Schubert Filharmonia
La màgia de Disney amb la FSF | FSF

El Morell obrirà aquest divendres 14 de gener la nova temporada teatral del Teatre Auditori, amb un espectacle de la companyia La Calòrica.

— La Franz Schubert Filharmonia (FSF) s'endinsa al meravellós món fantàstic de Disney amb les seves millors bandes sonores amb un concert imperdible a Tarragona.

Cues de persones per comprar crispetes i llaminadures a Ocine Les Gavarres
Cap de setmana per gaudir del cinema. | TarragonaDigital

 

— Aquest diumenge Valls acollirà els Tres Tombs de Sant Antoni, uns dels més reconeguts de tot Catalunya.

— El pati de l’Antic Hospital de l’Espluga de Francolí acull fins a final de mes l’exposició “Cendrós, el mecenes desconegut”.