Participants al taller del Museu de la Vida Rural

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 14 al 16 de maig de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors plans  per aquest cap de setmana de maig que sembla arribar amb bones temperatures.

Després de tants mesos amb confinament perimetral i restriccions horàries, és el moment de reprendre aquells caps de setmana de 'llibertat' que tant trobàvem a faltar, sempre tenint en compte les mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents.

El que està clar és que cada cop hi ha menys excuses per quedar-se al sofà de casa. Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Tot el cap de setmana

Els museus de Tarragona programen diverses propostes culturals pel Dia Internacional dels Museus. Tots els museus de la ciutat se sumen a aquesta jornada.

Arriba una nova edició de ‘Torredembarra 1713’. Apropa’t a Torredembarra i viatja al segle XVIII durant el 14, 15 i 16 de maig.

L'Espluga de Francolí retrà homenatge a la trajectòria de la Colla Sardanista Joventut Espluguina el dissabte 15 de maig. Tots els actes tindran aforament limitat, seran gratuïts i requeriran inscripció prèvia.

Valls presenta la tercera edició de la Setmana LGBTI. Per tercera vegada, s’organitzaran una desena d’activitats del 12 al 22 de maig dedicada al col·lectiu LGBTI.

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Reus continua amb la nova edició de la Fira de Circ de Catalunya, el Festival Trapezi! La programació s’allargarà fins al 16 de maig.

Les Festes de Sant Maties tornen a Montblanc amb força i amb novetats destacades. La celebració patronal reforça l'esperit festiu de Sant Maties i el Seguici Popular i recupera el carrer entre el 9 i el 16 de maig.

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí se suma al Dia Internacional dels Museus amb un programa d’activitats gratuït i obert a tothom. La commemoració se celebrarà del 14 al 18 de maig.

Una vegada més, la llibreria Galatea de Reus, ens ho posa fàcil i ens prepara una selecció amb els millors llibres d'aquest mes. Descobreix les recomanacions dels llibres més destacats de maig.

El Convent de les Arts d’Alcover continua amb la temporada d’arts en viu. La programació de Cultura Alcover els mesos d'abril a juny de 2021 amb una quinzena de propostes de diferents disciplines.

Una imatge de la fira de Torredembarra 1713
Durant 3 dies Torredembarra es trasllada al segle XVIII | Josep Martí

Set noves pel·lícules arriben a Ocine Tarragona aquest divendres. Consulta la cartellera amb les novetats d'aquesta setmana!

El Museu del Port s'adhereix a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Oferirà tot un seguit d'activitats des del dia 15 fins al 18 de maig.

Tarragona continua amb el festival Dixieland. Fins al 16 de maig, diversos grups nacionals i internacionals actuaran en diferents espais de la ciutat.

T'agradaria navegar amb una embarcació de vela o motor? Apropa't al port de Cambrils.

Imatge del Trapezi 2021 - Sessions a les escoles 'White Bottom'
Del 12 al 16 de maig Reus acull la 25a edició de la Fira Trapezi | Aj. Reus

Montblanc celebrarà la seva festa patronal els dies 14, 15 i 16 de maig. Consulta el programa d’actes d’enguany!

Descobreix els secrets de Mont-roig i Miami Platja el cap de setmana. Respira, gaudeix de la calma i visita els imprescindibles de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

El Museu de la Vida Rural continua amb el Visions 5.1 presencial i virtual. El 14 hi haurà el col·loqui «Connexions internacionals».

— «Hi ha sons en Francès que és difícil adquirir si no s'escolten des de ben petits». Ja pots concertar una visita personalitzada virtual al web del Collège français international de Reus.

— Has de triar quina és la millor escola per als teus fills? A l’Escola Internacional del Camp ho tenen clar. L’alumnat de l’EIC pot estudiar des d'1 a 18 anys, en un entorn multicultural, multilingüe i obert.

Dues persones fent un brindis a la muntanya de Mont-roig
Descobreix la ruta que et proposa Mont-roig Miami Turisme | MONT-ROIG MIAMI TURISME