Seguici petit de Tarragona.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 16 al 18 de setembre de 2022

Tarragona entra de ple a les festes de Santa Tecla més especials i ho fa amb un cap de setmana molt ple d'activitats per a tots els gustos i edats: gastronomia, concerts, cultura popular i molt més. Un altre dels plans ideals per gaudir del cap de setmana és passar per l'espectacular Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant, o també a Reus que enceta la programació de Misericòrdia amb una Trobada de Gegants i un correfoc infantil, entre d'altres.

Preneu nota clicant a cadascun dels plans i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Persones en un mercat.
El Mercat Medieval torna a l'Hospitalet de l'Infant aquest setembre. | Àngel Ullate

 

Agenda del 16 al 18 de setembre

La ciutat de Tarragona bullirà d'activitats aquest cap de setmana, endinsant-se de ple a la Festa Major de Sant Tecla: cultura popular, concerts, gastronomia i molt més.

— El Mercat Medieval de l'Hospitalet de l'Infant torna amb tota la seva esplendor: del 16 al 18 de setembre se celebrarà a l'entorn de l'Hospital Coll de Balaguer amb parades, tallers i espectacles.

Reus inicia els actes previs de la Festa Major de Misericòrdia i ho fa amb una Trobada de Gegants i un correfoc infantil com a grans protagonistes del cap de setmana.

— El Moll de Costa del Port de Tarragona s'omple d'activitat aquests dies amb motiu de les festes de Santa Tecla.

— L'Ajuntament de Tarragona i l'Associació de donants de sang del Tarragonès s'han marcat com a objectiu aconseguir 550 donacions de sang i un centenar de plasma en la Marató de Donants que es farà aquest divendres i dissabte.

Aquest dissabte 17 de setembre Tarragona celebrarà la Nit del Patrimoni obrint els seus espais emblemàtics fins a mitjanit i amb un espectacle al Seminari.

Torna el certamen PortAutors-es organitzat pel Port de Tarragona: fins al 3 d'octubre es poden formalitzar les inscripcions per participar-hi.