Persones de concert a Valls

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 17 al 19 de juny

TarragonaDigital.com us portem una setmana més l'agenda d'aquest cap de setmana amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Uns dies marcats per les altes temperatures, en què ens haurem de protegir de la calor i no cometre cap infracció a l'aire lliure que pugui provocar incendis de vegetació.

Tot i això, les ganes de sortir al carrer aniran acompanyades d'una agenda molt plena d'actes a casa nostra. Valls ja comença amb les activitats de la Festa Major de Sant Joan, mentre que Reus fa el mateix amb la celebració de la Festa Major de Sant Pere.

També podeu passar la calor i gaudir d'un gran dia passat per aigua a Aquopolis Costa Daurada o passar un dia sota les estrelles a la festa de l'astronomia 'Prades apaga els llums i encén els estels'. I si voleu gaudir de música a la façana marítima de Tarragona, ho podeu fer amb el 'Racons de Mar'.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Gegant Negre de Reus ballant.
Comencen els actes previs de la Festa Major de Sant Pere a Reus | Laia Solanellas

Agenda del 17 al 19 de juny a les comarques de Tarragona

Valls arrenca la Festa Major de Sant Joan 2022 amb els assaigs, la vigília i la diada de Corpus i moltes més activitats .

Reus arrenca els actes previs de Sant Pere amb la celebració de la professó de Corpus o l’Ou com Balla, i més activitats.

— Aquopolis Costa Daurada celebrarà el 35è aniversari amb adrenalina i molta diversió.

Far de la Banya del Port de Tarragona
Música en racons màgics de la façana marítima de Tarragona | Tarragona Film Office / Txell Roig

— 'Racons de Mar' omplirà de música la façana marítima de Tarragona en els entorns portuaris més emblemàtics i màgics.

— Torna la jornada 'Prades apaga els llums i encén els estels' amb observacions astronòmiques, espectacles, música i gastronomia.

— El Museu Deu acull més de 450 dibuixos d'escolars del Vendrell a l'exposició 'I tu, què pintes?'.

— El Tinglado 1 del Port de Tarragona acull l'exposició singular ‘Límits’ de la pintora i dibuixant de realisme precís, Roser Oduber.