Imatge d'una posta de sol en una muntanya.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 18 al 20 de febrer

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Les restriccions comencen a alleugerir-se i sembla que aquest Carnaval podrà celebrar-se amb força normalitat, així que aprofiteu el cap de setmana per equipar-vos amb disfresses i tot el que us faci falta. També podeu gaudir d'exposicions, concerts i com sempre d'una bona pel·lícula.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, que en les últimes hores estan patint modificacions per la retirada i canvis en les restriccions que s'estan aplicant per la situació de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Sempre és bona idea anar a Ocine Les Gavarres i més quan les estrenes d'aquesta setmana inclouen també una de les pel·lícules nominades a l'Oscar.

Equipeu-vos amb tot el que us fa falta per celebrar Carnaval la setmana vinent passant per MercaEurasia, el multipreu més gran de Tarragona.

Diverses disfresses a MercaEurasia
Les disfresses més còmodes i originals d'aquest carnaval | Laia Villalbí

 
 

'El flamenco jazz de la mano de Paco de Lucía' és el nom del concert que es podrà veure aquest dissabte 19 de febrer a l'Auditori Pau Casals.

— El Teatre Auditori del Morell es transportarà aquest divendres a la nit de Cap d'Any amb l'obra 'Lo nuestro'. 

Una escena de l'obra de teatre 'Lo nuestro'
'Lo nuestro' arriba al Teatre Auditori del Morell | Cedida / Roser Blanch

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha organitzat, novament, un cicle d'activitats esportives i aquest cap de setmana hi haurà activitats d'orientació amb GPS o mapa per famílies.

— L'exposició ‘Ahir-Avui. Fotografies històriques i actuals del Port de Tarragona’ és una mostra fotogràfica espectacular que no us podeu perdre al Moll de Costa.