El passeig de la Boca de la Mina de Reus després de la reforma

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 18 al 20 de març de 2022

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Cap de setmana amb força activitat cultural a casa nostra. Teatre, exposicions i concerts seran els protagonistes, així com diversos actes per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua que se celebrarà el 22 de març. Això sí, si sortiu de casa no us oblideu d'agafar el paraigua!

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat   que es recomanin a causa de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

A través dels sentits i la poesia, una goteta d’aigua conscienciarà els participants de l'activitat que s'ha preparat al passeig de la Boca de la Mina a Reus pel Dia Mundial de l'Aigua.

Cap de setmana de presentacions al Museu de la Vida Rural, en el marc de la nova exposició recentment inaugurada «Generació [Re]. Continuïtat o canvi?».

— El festival Sona Flamenc de Tarragona donarà el tret de sortida aquest divendres amb l'espectacle Fronterazul. 

El cicle de cinema 'Mirades' dona el tret de sortida aquest cap de setmana on la imatge i el periodisme es donaran de la mà amb una gran programació.

Imatge del Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona.
El Festival Sona Flamenc també farà parada al Moll de Costa. | cedida

El públic familiar podrà gaudir aquest cap de setmana dues activitats al Moll de Costa, organitzades pel Port de Tarragona: un taller de reciclatge al Museu del Port i la darrera sessió del ‘Teatret Familiar’.

— El cicle de concerts impulsat per l'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell comença aquest divendres 18 de març. 

— El Museu Àngel Guimerà del Vendrell viurà dues celebracions importants aquest mes de març, el Dia Mundial de la Poesia i el del Teatre. 

Exterior del Museu de la Vida Rural
Museu de la Vida Rural | Cedida

L'escenari del Teatre Auditori del Morell acollirà 'Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo', una obra adaptada per Projecte Ingenu.

— El Temporada del Vendrell presenta aquest dissabte 19 de març un espectacle d'alt nivell i prestigi internacional: arriba la companyia Brodas Bros.