Una dona vestida de núvia sosté un ram de flors abraçada al seu marit

L'agenda amb els millors plans per gaudir d'aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 18 al 20 de novembre

Aquest cap de setmana les parelles que estan planificant el seu enllaç tenen una cita que no es poden perdre a la fira Tot Nuvis a Reus. També hi haurà lloc per la música amb les noves actuacions al Festival Accents, el teatre, la festa major de Masboquera i moltes altres propostes que podreu consultar tot seguit.

A continuació, podeu consultar els plans i tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Imatge d'arxiu de la segona edició del Mercat de Segona Mà
La d'aquest diumenge serà la tercera edició del Mercat de Segona Mà del Morell. | Cedida

Agenda del 18 al 20 de novembre

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha preparat diverses propostes de tardor per descobrir els secrets més ben guardats del municipi.

La fira Tot Nuvis torna a celebrar-se a Reus aquest cap de setmana amb expositors, estands i moltes més sorpreses.

— Les propostes del Festival Accents per aquest cap de setmana són dos concerts, el de Mireia Vives i Borja Penalba a la Selva del Camp i el de Sopa de Cabra a Reus.

— L'Arxiu del Port de Tarragona organitza el pròxim dimarts 22 de novembre, de 16 a 19 hores, el taller fotogràfic 'Family Photo Talks'. 

— La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell organitza aquest diumenge 20 de novembre la tercera edició del Mercat de Segona Mà.

— S'inaugura l'exposició 'Del Llamp. Una mirada col·lectiva al Camp de Tarragona', del col·lectiu Photo KM0, al Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

— El poble de Masboquera, que forma part de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20 de novembre, la seva Festa Major.

— El muntatge de narració oral i titelles 'Novos lobos' tanca aquest diumenge al migdia el Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell. 

— El  Centre Cultural Municipal  de Valls acollirà el proper diumenge, 20 de novembre, una nova edició de la passarel·la de tendències Valls Viu la Moda.

— La conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona reobre l’edifici de Tabacalera aquest dissabte i fins a principis de desembre amb diverses propostes culturals.