Imatge general de la plaça de les Cols amb els pilars carregats

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana d'agost a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 19 al 21 d'agost

La traca final de Sant Magí a Tarragona, les exposicions al Moll de Costa del Port de Tarragona, el RUSC a l'Espluga de Francolí, les activitats al MNAT,..., són moltes i variades les propostes per fer al Camp de Tarragona el penúltim cap de setmana d'agost.

Preneu-ne nota clicant a cadascun dels plans i consultar tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Imatge de la visita teatralitzada a la Vil·la romana dels Munts d'Altafulla
Caius i Faustina seran els amfitrions i mostraran als visitants la seva vil·la. | Cedida

 

Agenda del 19 al 21 d'agost

Tarragona celebra la traca final de la Festa Major petita de Sant Magí amb música, cultura popular, foc, castells i molts actes per no perdre's.

Gaudiu de l'estiu al MNAT: visites guiades, visites teatralitzades, propostes musicals i una activitat de reconstrucció històrica.

El Circ Raluy Legacy aterra a Calafell amb el seu nou espectacle 'In Art we trust'.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han preparat un estiu ple de visites guiades als punts més interessants del municipi, des de l'aigua fins a la muntanya.

— El RUSC Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí celebra els 10 anys del 14 de juliol al 25 d’agost, amb una desena d’actes i més de 25 poetes i artistes que esdevindran un autèntic eixam al Museu de la Vida Rural.

Les platges més paradisíaques i els millors plans per fer aquest estiu a l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors.

Pla general de la Platja El Torn
Platges paradisíaques a l'Hospitalet de l'Infant. | TripAdvisor

L'Observatori Blau del Port de Tarragona i el renovat Museu són dues propostes ideals per visitar durant aquests primers dies d'agost.

 El Celler de Vila-seca ha iniciat les visites al seu museu que vol divulgar la cultura del cooperativisme vinculat a la construcció dels cellers monumentals de Catalunya.

El Tinglado 2 de Tarragona acull per última setmana una mostra fotogràfica que aplega 40 imatges fetes per un total de 13 fotoperiodistes sobre els fets més importants del 2021 a Tarragona.

— L'artista Mayte Vieta exposa 'COSMOS. Mirar en la foscor entre les estrelles' al Castell de Vila-seca.