Roses en primer pla.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest Sant Jordi a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 22 al 24 d'abril de 2022

TarragonaDigital.com us portem una setmana més l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Després de la Setmana Santa, arriba un dels dies més bonic de l'any: Sant Jordi. Tot i que les previsions meteorològiques apunten cap a una jornada passada per aigua, passi el que passi les roses i els llibres seran els protagonistes indiscutibles del cap de setmana. Però no només hi ha actes relacionats amb Sant Jordi aquest cap de setmana a la demarcació: un pla ideal és passar pel PrimaverArt al Morell, que retorna al carrer després de la pandèmia, o també a la Festa de la Bicicleta al Baix Penedès.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat   que es recomanin a causa de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Espectacle de circ.
El Primaverart torna als carrers del Morell aquest 2022. | Cedida
 

Agenda del 22 al 24 d'abril a Tarragona

Durant tot el cap de setmana el Morell acull el PrimaverArt amb espectacles de teatre, circ i dansa de primer nivell.

Les parades de Sant Jordi a Reus tornen a la plaça Mercadal i si el temps ho permet també hi haurà la Diada Castellera i un vespre de foc.

A Tarragona, la Rambla Nova serà l'epicentre de la Diada de Sant Jordi, però hi ha actes programats amb castells inclosos durant tota la jornada.

— La programació del Temporada del Vendrell tindrà un dels seus plats forts aquest dissabte 23 d'abril, amb l'obra de teatre 'Començar'.

A Torredembarra la celebració de Sant Jordi tornarà a la normalitat amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com de les entitats locals, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

El Port de Tarragona també ha preparat una Diada de Sant Jordi especial al Moll de Costa amb diverses activitats en un entorn fantàstic.

Mont-roig del Camp i Miami Platja tornaran a celebrar Sant Jordi al carrer després de dos anys sense poder fer-ho a causa de la pandèmia.

Arriba la Fira del Vi de Falset i ho fa amb novetats, ara als cellers: inscripcions obertes a la Fira dels Cellers.

Miguel Induráin.
Miguel Induráin serà a la Festa de la Bicicleta 2022 de Calafell. | Ajuntament de Calafell

L'estació de Sant Vicenç de Calders compleix aquest 2022 els seus 135 anys d'existència i s'han preparat diversos actes que es faran aquest diumenge 24 d'abril. 

— L'exciclista navarrès Miguel Induráin prendrà part a la Festa de la Bicicleta 2022 de Calafell, que es farà el diumenge 24 d'abril. 

— El programa de Sant Jordi a Valls recupera la normalitat. Inclourà tres presentacions de llibres, tres propostes que aproparan la narració als més petits i activitats literàries.

— La Diada de Sant Jordi deixarà un bon grapat d'actes culturals al Vendrell, amb propostes variades durant tot el cap de setmana.

— Calafell i la Bisbal del Penedès preparen un Sant Jordi intens i extens amb un gran programa d'actes.

L'Ajuntament del Morell organitza diversos actes per commemorar la diada del patró de Catalunya, amb la col·laboració d'algunes entitats locals.