Tronada de la Festa Major de Sant Pere a Reus.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest Sant Joan i cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 23 al 26 de juny

Arriba la nit més màgica de l'any i TarragonaDigital.com us portem una setmana més l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Les revetlles seran les protagonistes indiscutibles a tots els municipis, tot i que alguns d'ells aplicaran restriccions en les fogueres i els petards a causa de l'alt risc d'incendi que hi ha. 

Tanmateix, a Valls es podrà gaudir de la cultura popular i els castells en els dies màxims de la Festa Major, mentre que a Reus arrenca Sant Pere 2022 amb les primeres Tronades (enguany n'hi ha dues d'extra).

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Flama del Canigó
Imatge de la Flama del Canigó | Cedida

Agenda del 23 al 26 de juny a les comarques de Tarragona

Valls celebra els dies centrals de la Festa Major de Sant Joan amb castells, concerts i molta cultura popular.

La Festa Major de Sant Pere 2022 a Reus arrenca aquest divendres 24 de juny amb el Pregó i la primera de les Tronades, així com un cap de setmana ple d'actes.

— El Calafell Beach Festival portarà quatre nits de concerts entre el 23 i el 26 de juny amb Melendi, Buhos i molt més.

 El Vendrell celebra aquest cap de setmana la primera edició del '1 Up', el Saló del Videojoc, jocs de taula, còmics i mangues. 

Una foguera de Sant Joan a Castellvell del Camp
Castellvell del Camp, a punt per l'arribada de la Flama del Canigó de Sant Joan | Cedida
 

— Feu passar la calor remullant-vos i gaudint d'una jornada única a Aquopolis Costa Daurada.

A Tarragona ciutat celebraran un Sant Joan sense restriccions i pre-pandèmic, amb revetlles, fogueres i focs artificials.

— Coma-ruga acull del 23 al 26 de juny el 'T'estiu', amb concerts, animació infantil, rutes culturals, teatre o cultura popular.