Misericòrdia 2021: Foc, castells i ambient solemne per la Diada

L'agenda amb els millors plans per el cap de setmana de Santa Tecla i Misericòrdia!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 23 al 25 de setembre de 2022

No hi ha cap dubte que aquest cap de setmana les protagonistes són Santa Tecla i Misericòrdia. Tarragona tancarà una Festa Major molt especial, la dels 700 anys de l'arribada de la relíquia, amb actes excepcionals. Per la seva banda, la ciutat de Reus abraçarà els dies grans de la seva Festa Major petita, en honor a la Mare de Déu de Misericòrdia.

Tot amanit en un clima d'intercesa meteorològica, per això us recomanem que estigueu molt atents a les xarxes oficials de les festes majors en cas de pluja, per saber si hi ha cancel·lacions o noves ubicacions dels actes. Si no teniu ganes de festa major, també us deixem propostes variades per fer al Camp de Tarragona.

Preneu nota clicant a cadascun dels plans i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Entrada del braç de Santa Tecla.
Santa Tecla tanca una edició especial aquest cap de setmana. | Àngel Ullate

 

Agenda del 23 al 25 de setembre

Tarragona tanca la Festa Major de Santa Tecla més especial i multitudinària dels últims anys: últims actes per gaudir a la ciutat de Tarragona.

Reus celebrarà els dies grans de la Festa Major de Misericòrdia, amb la Vigília i la Diada, dos dies de molta cultura popular i foc.

— El Centre de Lectura de Reus acull fins al 15 d'octubre l'exposició 'Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona', que mostra les 40 fotografies presentades.

— 'Sí o no?' és el nom que porta l'espectacle amb el qual Bruno Oro encetarà aquest dissabte 24 de setembre la programació del Temporada del Vendrell. 

Torna el certamen PortAutors-es organitzat pel Port de Tarragona: fins al 3 d'octubre es poden formalitzar les inscripcions per participar-hi.

— El Monestir de Poblet recupera a partir d'aquest dissabte dia 24 de setembre el seu Festival Internacional d'Orgue.

— La festa major de Sant Miquel de Segur de Calafell comença aquest divendres 23 de setembre i deixarà nombrosos actes tot el cap de setmana.

— La Policia Municipal de Cunit celebrarà el pròxim dissabte 24 de setembre el dia del patró de la policia local.

— L’exposició 'L’art de la supervivència' d’Eustaqui Vallès, un artista molt vinculat a la història de Tarragona i a la seva divulgació, arriba al Moll de Costa.