Imatge de molts Tions.

Els millors plans per fer aquest cap de setmana de Nadal a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 24 al 26 de desembre de 2021

Ja és Nadal! Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us portem una setmana més l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer aquest cap de setmana tan especial!

El Tió serà sens dubte el gran protagonista, acompanyat de la sopa de galets, els canelons i l'alegria (amb restriccions) que ens porta Nadal. Si no voleu passar-vos el dia a casa, també teniu activitats per fer.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Nadal arriba carregat d'activitats al Morell i el Teatre Auditori del Morell celebrarà el gran concert de Nadal el 26 de desembre, el dia de Sant Esteve, a les 19 hores.

Un pla ideal per pair els àpats d'aquestes festes és gaudir del Pessebre de Sorra a la Pineda, un espectacle que cal veure.

A Reus el programa de Nadal continua ple d'activitats per gaudir de les festes i hi haurà la cagada del Tió el dia 25 a la plaça del Mercadal, entre altres.

Podeu engegar nova tradició i aprofitar Nadal o Sant Esteve per anar al cine: la cartellera està plena de pel·lícules imprescindibles.

Viviu un Nadal sense aglomeracions i una gran oferta comercial i gastronòmica a Mont-roig del Camp i Miami Platja.

Flor de Nadal amb cartell.
Que passeu un bon Nadal! | Laia Solanellas

Si voleu fer baixar el dinar, us proposem que descobriu els encants de l'Espluga de Francolí, un municipi ple de bellesa i sorpreses.

La Casa Navàs de Reus, una joia del Modernisme, també té en marxa un Nadal molt especial. Podeu consultar tots els actes que s'hi fan aquí.

Calafell compta amb un total de 86 activitats que es faran entre el 17 de desembre i el 9 de gener del 2022, amb tallers, música, espectacles, concerts i molt més.

Participeu a la Tómbola d'El Tomb de Reus, la tómbola més solidària, perquè la recaptació anirà destinada a quatre entitats socials de la ciutat.

La façana de la Casa Navàs il·luminada aquest Nadal
La Casa Navàs prepara diverses activitats per aquest Nadal | Casa Navàs

 

— Si sou dels que aneu a última hora, aquest divendres encara teniu temps per passar per La Fira Centre Comercial a comprar regals.

També acabeu de decorar casa vostra per aquestes dates tan especials passant per MercaEurasia, on hi trobareu absolutament de tot.

Parc Central també té obert aquest divendres perquè puguis acabar de fer les compres nadalenques.