Una imatge de la Festa de la Mare de Déu de Misericòrdia a Reus

No t'ho perdis: l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 24 al 26 de setembre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest cap de setmana de setembre que arriba ple d'activitats!

La Festa de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus ja comptarà amb alguns dels actes destacats, amb la revetlla i el dia dedicat a la patrona de la ciutat. També pots optar per una opció de natura  i història. Gaudeix amb el nou projecte de la Ruta del Cister en una ruta a peu o en bicicleta que connecta els tres monestirs o fes un itinerari guiat a l'entorn natural del Castell Monestir d'Escornalbou.

Si sou més d'espectacles, teniu una gran oportunitat per gaudir del circ amb l'espectacle més optimista del Circ Raluy Legacy o les estrenes més esperades a Ocine Tarragona.

No us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

'Maixabel', 'Cry Macho' i 'No respires 2' arriben a l'Ocine Tarragona. La cartellera es posa intensa i les grans pel·lícules de la tardor van arribant al cinema.

— El reconegut fotoperiodista Gervasio Sánchez exposa ‘Activistes per la vida’ al Moll de Cota del Port de Tarragona, on hi haurà moltes més activitats al llarg del cap de setmana.

Les Festes de Misericòrdia de Reus ja bull amb la revetlla i el dia de la patrona aquest cap de setmana!.

Tarragona encara els últims actes de Santa Tecla després del dia de la patrona i continua amb el servei de bus nocturn durant les festes.
Aquest cap de setmana arriba ‘Racons de Mar’, el nou cicle musical organitzat pel Port Tarragona.

Una imatge de la Festa de la Mare de Déu de Misericòrdia a Reus
Reus viu la Festa de la Mare de Déu de Misericòrdia | Isma Llanes

— L'espectacle més optimista del Circ Raluy Legacy, Todo (Lo)cura, arriba a Tarragona, al Parc del Francolí, per retrobar-se amb el seu públic després d'un any d'aturada.

Valls celebra la 9a edició de la fira d'intercanvi i segona mà, que tindrà lloc al pati de Casa Caritat durant el dissabte 25 de setembre.

El BP Fest recupera la presencialitat al Vendrell, i omplirà el centre de la ciutat de música.

— ‘Racons de Mar’, el nou cicle musical organitzat pel Port Tarragona. Set concerts i tallers familiars en diferents espais de l'entorn del Port.

Fotografia dels integrants del Circ Raluy.
El Circ Raluy torna a Tarragona després de la pandèmia. | Sandra López

La Ruta del Cister estrena un nou projecte escultòric: el Bosc dels Estilistes. Una proposta per fer a peu o en bicicleta que uneix els tres monestirs: el de Poblet, el de Vallbona de les Monges i el de Santes Creus.

Continuen els itineraris guiats per descobrir l'entorn natural del Castell Monestir d'Escornalbou, que se celebren durant el dissabte i el diumenge.

L'Espluga de Francolí celebra la 5a Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals, al jardí de l'Hostal del Senglar.

Clint Eastwood en una escena de Cry Macho
Cry Macho arriba a Ocine | Cedida