Nena tirant confeti.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana de Carnaval a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 25 al 27 de febrer

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Arriba el cap de setmana de Carnaval i no hi ha cap dubte que la disbauxa s'escamparà pels carrers dels nostres municipis. Després de la cancel·lació de la majoria de grans esdeveniments durant molt temps a causa de la pandèmia, aquest Carnaval 2022 és el primer que es tornarà a celebrar amb força normalitat. Gairebé tots els pobles i ciutats celebraran rues i les disfresses i el confeti seran els reis del cap de setmana.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, que en les últimes hores estan patint modificacions per la retirada i canvis en les restriccions que s'estan aplicant per la situació de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Si sou dels que aneu a última hora i encara no teniu disfressa o us falten complements, recordeu que a MercaEurasia hi trobareu tot el que us faci falta.

Tarragona celebrarà el Carnaval 2022 amb la Rua de Lluïment, concerts i molts més actes que no us podeu perdre.

Reus és de les poques ciutats que no tindrà rues, però tot i així ha organitzat un Carnaval 2022 ben ple d'activitats i actes per passar-s'ho d'allò més bé.

No tot és Carnaval aquest cap de setmana! Si no us agrada aquesta festa, anar a Ocine Les Gavarres a gaudir de les últimes estrenes és sempre un bon pla.

O també podeu gaudir de la Trobada de Vehicles Clàssics que es tornarà a fer aquest diumenge a Valls.

Rua de Carnaval.
Tarragona realitzarà la Rua de Lluïment pels seus carrers. | Àngel Ullate

 
 

El Morell celebrarà un Carnaval adaptat a la pandèmia amb diversos espectacles per a tota la família. 

— Torredembarra tornarà a omplir els carrers del municipi de festa i disbauxa: el Carnaval torrenc tornarà a desfilar amb centenars de participants.

— El Penedès Marítim, format per el Vendrell, Calafell, l'Arboç i Cubelles, tornarà a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses amb el primer Carnaval postpandèmic.

Al Moll de Costa del Port de Tarragona hi ha en marxa diverses exposicions que mostren disciplines com la fotografia, la pintura, etc.

Noia tirant confeti.
La disbauxa s'apoderarà del cap de setmana. | Laia Solanellas

Els veïns de les Peces podran tornar a escoltar aquest dissabte 26 de febrer cançons i balls populars inèdits des de fa més de cent anys.

— Cercaviles i balls de disfresses ompliran els dies 25 i 26 de febrer per celebrar les activitats del Carnestoltes 2022 a Mont-roig i Miami.

— Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tampoc es perdrà Carnaval i té programades diverses activitats per celebrar-lo.