Exterior del Museu de la Vida Rural

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 25 al 27 de març de 2022

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Sembla que aquest cap de setmana el Sol podria començar a sortir, sobretot de cara a diumenge, així que us portem una agenda amb diferents plans per gaudir a Tarragona de l'aire lliure i també concerts, exposicions i més activitats d'interior.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat   que es recomanin a causa de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Generació [RE]: Canvi o Continuïtat' és la quarta producció pròpia del Museu de la Vida Rural, combinant art contemporani amb l'educació cultural per a la sostenibilitat. 

— El 25 de març Lo Submarino de Reus acollirà l'actuació electrònica del gadità Broquio a les deu de la nit en el marc del festival Reus Cultura Contemporània.

— La cursa Comaigua torna a Cambrils el pròxim 27 de març, la qual se celebra amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua i que aplegarà centenars de participants.

Últim cap de setmana per visitar la mostra fotogràfica del Port de Tarragona 'Ahir-Avui. Fotografies històriques i actuals del Port de Tarragona'.

Exterior del Tinglado 1 al Moll de Costa del Port de Tarragona
El Port de Tarragona organitza diverses activitats | TarragonaDigital

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest dissabte 26 de març, a les 19 hores, la projecció de la pel·lícula 'Sis dies corrents', dirigida per Neus Ballús. 

— La colla sardanista dels Dansaires del Penedès viurà un dels actes centrals de la celebració del 75è aniversari amb una actuació al Vendrell aquest diumenge.

Aquest diumenge Valls celebrarà la 13a Caminada Popular, la qual serà solidària amb l'Associació AFASIT que treballa en contra dels abusos sexuals a menors.

Primera sortida a Reus del cicle de rutes guiades organitzat aquesta primavera per observar els ocells i conèixer la biodiversitat de la capital del Baix Camp. 

Rètol del Convent de les Arts.
El Convent de les Arts projectarà un film. | TarragonaDigital

El Nerea Bassart Trio presenta el seu nou disc 'Presons' aquest dissabte 26 de març a l'Auditori Pau Casals del Vendrell. 

El cicle que combina cinema i periodisme, 'Mirades', projectarà aquest cap de setmana 'Escándalo' (Shubun) a l'Auditori de la Diputació de Tarragona.

— Valls celebrarà per quarta vegada una setmana d’activitats dedicada al col·lectiu LGBTI i que arrencarà aquest divendres 25 de març.