Persones dins d'una nau al Festival MAig

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 3 al 5 de setembre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest primer  cap de setmana  de  setembre!

Aquests dies venen carregats de tota mena de propostes. La Festa Major de Santa Rosalia a Torredembarra, el cicle musical Racons de Mar al Port de Tarragona o les estrenes d'Ocine Les Gavarres!

No us podeu quedar a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Santa Coloma de Queralt celebrarà, els dies 3 i 4 de setembre, la 8a edició del Festival Maig. Consulta el programa!

La tornada a la normalitat es preveu més emocionant del que és habitual! Feu una ullada a les estrenes que podreu veure a partir d'aquest divendres a Ocine Tarragona.

El Port de Tarragona celebrarà el cicle musical Racons de Mar dels dies 3 i 4 de setembre. Diferents espais de la façana marítima de Tarragona acollirà set concerts i un taller familiar de creació d'instruments.

Torredembarra continua amb la seva Festa Major de Santa Rosalia amb actes de tota mena i per a tots els públics.

Pla general del Ball de Diables de Torredembarra de l'any 2019
La festa de Santa Rosalia finalitzarà el 5 de setembre | Rodrigo Sicilia

Cambrils acull l’exposició ‘Operació Aigua’ per reflexionar sobre els usos de l’aigua. La mostra es pot visitar fins al 12 de setembre al parc del Pescador.

La costa de Tarragona compta amb quilòmetres i quilòmetres de platja amb sorra daurada. Descobreix 5 platges paradisíaques prop del Camp de Tarragona per gaudir d’aquest estiu. 

La temporada a l’Aquopolis Costa Daurada continua! Com cada any, comença la diversió i adrenalina pels més aventurers, i la tranquil·litat per als qui prefereixen relaxar-se prenent el sol.

Aquopolis Costa Daurada Zona Infantil
Diversió i adrenalina pels més aventurers | Aquopolis

Segueixen les visites guiades al patrimoni de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant fins al 12 de setembre. Es reprendran les visites nocturnes a l’Hospital del Coll de Balaguer amb tast de vins i les sortides amb barca.

El MAMT reivindica en una exposició el paper d'Antoni Torrell en la recuperació cultural a Tarragona. 'Antoni Torrell: un esperit lliure' es pot visitar fins al 5 de setembre.

Visita les platges infinites i les cales naturals a l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Un lloc ideal per gaudir en família per la tranquil·litat dels seus arenals poc massificats.

Platja del Torn a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Platja del Torn a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida