Flor de Nadal amb un cartell.

Els millors plans per fer aquest Cap d'Any i inici del 2022 a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 31 de desembre de 2021 i l'1 i 2 de gener del 2022

Aquest cap de setmana ens acomiadem del 2021 i donem la benvinguda al 2022. Com sempre, Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us portem una setmana més l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer aquest cap de setmana tan especial!

La nit de Cap d'Any l'haurem de celebrar en petit comitè a causa de la pandèmia, però hi ha moltes activitats per fer aquests dies. Tampoc us podeu oblidar de portar la carta als Reis d'Orient o visitar l'Home dels Nassos el dia 31 de desembre. Aquestes i moltes més propostes us les expliquem tot seguit.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

No hi ha millor manera d'iniciar el 2022 que amb la Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs de Reus, una experiència única amb moltes sorpreses.

Un pla perfecte sempre és anar a Ocine Tarragona, que tanca el 2021 amb quatre grans estrenes i inaugura el 2022 amb acció i somriures.

Els patges a Reus han tornat a instal·lar el campament reial al Parc Sant Jordi, què es podrà visitar a partir del diumenge 2 de gener.

Si voleu gaudir de les festes i propostes educatives, la resposta la trobareu al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí i les activitats que han preparat.

A Vila-seca podreu gaudir dels Pastorets, la recollida de cartes als Reis d'Orient i el tradicional Pessebre de Sorra instal·lat a la Pineda.

Al Morell, l'Home dels Nassos farà acte de presència el 31 de desmebre, i el 2 de gener arribarà el patge reial a les 11 del matí a l'era del Castell.

Cartes als Reis d'Orient.
Podeu entregar la carta als Reis d'Orient aquests dies. | Laia Solanellas

Si voleu viure els Pastorets de Valls, ja podeu comprar les vostres entrades per a la representació que es farà després de Reis.

Calafell ha preparat un Nadal ple d'actes que inclou el retorn de la cavalcada dels Reis d'Orient i una festa per Cap d'Any.

Al Vendrell també podeu portar aquests dies la vostra carta als Reis d'Orient: el 2 de gener a la Rambla i els dies 3 i 4 a la plaça Vella i a la plaça Nova respectivament. 

Mont-roig i Miami Platja us proposen unes festes sense aglomeracions però amb tota la màgia d'aquestes dates, amb un programa extens d'activitats.

L'Home dels Nassos es passeja per Tarragona amb el trenet de la música!
L'Home dels Nassos es passejarà per Tarragona amb el trenet de la música! | Àngel Ullate

 

— Nadal es viu a Riudoms en tots els seus sentits, i en aquesta recta final podreu gaudir a l'avinguda Montbrió de Riudoms de la Fàbrica dels Regals.

La Fàbrica de les Il·lusions torna a Valls aquest any els dies 2, 3 i 4 de gener, amb un espectacle participatiu de màgia, llum i color.

Tarragona ja té en marxa el Parc de Nadal i el 2 de gener, a les 11 hores, es realitzarà 'La nit de Reis i altres contes de torró'.

A Montblanc, en el cas de l'arribada dels Reis d'Orient, les patgesses arribaran el dia 2 de desembre a la plaça Major per recollir les cartes dels nens i nenes.

Si busqueu detalls per decorar la vostra festa de Cap d'Any o regals per encarregar als Reis d'Orient, no dubte a passar per Merca Eurasia, hi trobareu de tot.