Les imatges del primer cap de setmana de les Festes Decennals 2021+1 de Valls

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 28 al 30 de gener

Us portem una setmana més amb Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com l'agenda amb els millors  plans  que podeu fer al Camp de Tarragona.

Una programació que continua tenint com a gran protagonista les Festes Decennals 2021+1 de Valls, que ja encaren la recta final. Una festa en honor a la Mare de Déu de la Candela, que també serà protagonista al municipi de Calafell on enceten la festa major d'hivern.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, que en les últimes hores estan patint modificacions per la retirada i canvis en les restriccions que s'estan aplicant per la situació de la pandèmia.

Aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori. Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Valls continuarà sent l'epicentre de les activitats al Camp de Tarragona amb la recta final de les Festes Decennals 2021+1.

La cartellera d'Ocine Tarragona porta aquesta setmana estrenes amb una nota de notable alt, com 'Cyrano' o 'Los ojos de Tammy Faye'.

El Port de Tarragona porta noves activitats aquest cap de setmana, amb una iniciativa per donar a conèixer el Museu del Port i la 2a Fase Tarragonès d'escacs.

Les imatges del primer cap de setmana de les Festes Decennals 2021+1 de Valls
Valls encara la recta final de les Decennals 2021+1 | Laia Solanellas

La Candelera torna a Calafell, que celebra la festa major d'hivern entre els dies 4 i 6 de febrer amb un programa ple d'actes.

Els Pastorets del Vendrell encaren la recta final amb dues últimes representacions a l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg), que seran el 6 i el 13 de febrer.

Els Premis VOC arriben a Tarragona, la mostra de curtmetratges en català d'Òmnium Cultural estarà aquest 5 de febrer a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita

Un quadre dels Pastorets del Vendrell.
Els Pastorets del Vendrell encaren les dues últimes funcions. | Jose Callizo

'De formes deformes', de Miquel Planchart, una exposició singular al Tinglado 2, que continua present al Moll de Costa del Port de Tarragona.

La Sala Trono enceta la Temporada de Primavera amb l'espectacle musical 'Una llum tímida' els dies 5 i 6 de febrer.

— La Franz Schubert Filharmonia i Javier Perianes aterren al Teatre de Tarragona el 4 de febrer interpretant una de les grans obres de Mozart.

Una actuació de la Franz Schubert Filharmonia
La FSF torna a Tarragona | FSF