Imatge de l'exposició només d'anada

Els plans de TarragonaDigital per aquest cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 5 al 7 de febrer de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten els millors plans per aquest primer cap de setmana de febrer, amb una agenda repleta d'art amb diverses exposicions i activitats culturals de tota mena.

Si encara esteu indecisos, escolliu entre els millors plans que us proposa TarragonaDigital.com al vostre municipi. Cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!

Tot el cap de setmana

El Museu de la Vida Rural acollirà un Museu Particular per difondre el patrimoni a través d’estris quotidians. Des d’aquest febrer i durant cada mes de 2021, s’hi exposarà un d’aquests objectes.

La llibreria Galatea de Reus continua amb les propostes culturals. El dissabte 6 de febrer, la  llibreria reusenca acollirà la presentació de ‘Els nens de la senyora Zlatin' de Maria Lluïsa Amorós.

— És moment de reivindicar els clàssics del cinema! Aquest divendres dia 5 de febrer, Ocine Les Gavarres celebra un aniversari molt especial. Consulta la cartellera!

Les entitats de Valls preparen una bateria d'actes culturals per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2021. Durant 10 dies es duen a terme 10 accions artístiques per reflexionar sobre aquest fet històric.

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

L'artista tarragoní Tom Carr exposa tres de les seves darreres escultures al MAMT. L'exposició es pot visitar fins al 14 de febrer de manera gratuïta.

L'Arxiu del Port de Tarragona convida a conèixer la figura d'Eduardo Serrano, impulsor de tres dels molls del Port.

La Biblioteca Popular de Valls acull una mostra documental del llegat de Casa Gelambí. Diversos materials fotogràfics i documentals expliquen els esdeveniments viscuts pels habitants de la casa, coneguda popularment com cal Coco. Disponible fins al 21 de febrer.

Llibreria Galatea celebrant la Harry Potter Book Night
Galatea també estudia una possible entrevista amb Laura Escorihuela, traductora dels llibres del Harry al català | Galatea Llibres

— Bones notícies: El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí prorrogarà l'exposició 'Només d'anada' fins al pròxim 5 d'abril del 2021, així que aquest cap de setmana podeu anar a donar-hi cop d'ull.

‘Paisatges que curen i inspiren’, la nova proposta del Paisatge dels Genis. Una selecció de 10 paisatges de Reus, Mont-roig del Camp, El Vendrell i Horta de Sant Joan.

La llibreria Galatea de Reus et porta les recomanacions dels llibres més destacats del mes de gener. Gaudeix d’una bona lectura durant el cap de setmana!

Àlex Rebollo
El Museu Particular és una iniciativa dels historiadors i museòlegs Àlex Rebollo i Anna Maria Andevert | Àngel Ullate

Mentre duren les obres de reforma integral, podeu visitar el Museu del Port al Tinglado 2 i fer una passejada per la història de Tarragona i el seu entorn portuari.

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga també prorroga l'exposició ‘Jugar amb Foc’ fins Sant Joan. El museu adaptarà les activitats a formats virtuals.

L'Arxiu del Port celebra el seu 30è aniversari amb una instal·lació fotogràfica a la seva façana, a la plaça dels Carros. El Port treballa en l'organització de més actes durant el 2021.