Branca d'olivera plena d'olives.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar al Camp de Tarragona el cap de setmana del 5 al 7 de novembre de 2021

Una setmana més Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com us porten els millors  plans  per aquest primer cap de setmana de novembre que arriba ple d'activitats!

Cap de setmana protagonitzat per la gastronomia i la música, ja que a Reus arrenca la ruta de tapes Ganxet Pintxo i, a més a més, el Festival Accents continua amb els concerts amb les actuacions de Queralt Lahoz i Joana Serrat. A Tarragona també se celebrarà l'Embutada, amb el vi novell com a protagonista, i a Riudoms la Fira de l'Oli.

Així que no us quedeu a casa! Sempre tenint en compte les  mesures de seguretat  i les recomanacions dels organismes competents, aprofiteu i gaudiu de les propostes de l'agenda d'aquest  cap de setmana per tot el territori.

Feu clic a cada pla i consulteu tots els detalls de l'agenda que us proposa TarragonaDigital.com!

Imatge de patrocini Hyundai Augusta Car (4)
Hyundai Augusta Car i TarragonaDigital.com et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana | Hyundai Augusta Car

Tot el cap de setmana

Alcover presenta la nova temporada tardor-hivern del Convent de les Arts. Acollirà una vintena de propostes culturals de diferents disciplines, del 7 de novembre de 2021 al 19 de febrer de 2022.

La ruta de tapes més coneguda, la Ganxet Pintxo de Reus, arrenca aquest dia 4 fins al 14 de novembre amb una trentena d'establiments participants.

— Marvel ressuscita a Ocine Tarragona: la nova (i espectacular) generació de superherois 'Eternals' i més estrenes destacades a la cartellera aquest cap de setmana.

— El Teatre Tarragona tornarà a acollir un dels concerts més bells de la mà de la Franz Schubert Filharmonia el dissabte 6 de novembre a dos quarts de nou del vespre.

— Un any més, els agricultors de la Cooperativa Agrícola de Riudoms organitzen la Festa de l'Oli Nou que serà aquest diumenge 7 de novembre.

Les millors imatges de la Diada Castellera del Mercadal 2021.
Tornen els castells sense restriccions a Tarragona. | Laia Solanellas

— El Club Ciclista El Morell farà una nova edició de la Festa de la Bicicleta aquest diumenge 7 de novembre a les 9:30 hores a la Rambla Joan Maragall.

— Tarragona ja està preparada per viure la primera diada castellera sense restriccions, que serà aquest diumenge 7 de novembre a les 12.30 hores a la plaça de la Font.

El Festival Accents continua aquest cap de setmana amb dos concerts destacats: al Morell, Queralt Lahoz, i al Teatre Bartrina de Reus, Joana Serrat.

— Tarragona celebrarà el 6 i 7 de novembre la cinquena edició de la Festa del vi novell, l'Embutada, organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i l’Associació Santa Teca.

Imatge de dos plats amb tapes de la Ganxet Pintxo acompanyats amb dues Estrella Damm
La ruta de tapes de Reus torna aquesta setmana | TarragonaDigital

L'Ajuntament del Morell ha organitzat una ruta fotogràfica pel poble el dissabte 6 de novembre de la mà d'una professional de la fotografia, la tarragonina Laia Díaz. 

— Al Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla es mostra la reivindicació rural del cubista Maties Palau Ferré (1921-2000) amb una exposició.