Imatge de diversos infants durant la Fira de Nadal del Morell

Els millors plans per fer aquest cap de setmana de desembre al Camp de Tarragona!

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 9 a l'11 de desembre

Ja hem entrat en plena campanya de Nadal i les ciutats i pobles del Camp de Tarragona llueixen preciosos amb els seus enllumenats i guarnicions. L'agenda també va en sintonia amb l'època, ja que les fires i els mercats nadalencs, així com espectacles i altres activitats estan tots enfocats a aquesta època de l'any. 

També podreu gaudir un cap de setmana més de la música que porta el Festival Accents en diferents escenaris del territori, o podeu anar preparant-vos per l'actuació de la Franz Schubert Filharmonia i el seu 'Trencanous'.

A continuació, podeu consultar els plans i tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Nena mirant una cavalcada dels Reis d'Orient.
Les festes nadalenques omplen tots els racons dels municipis. | Laia Solanellas

Agenda del 9 a l'11 de desembre

El Morell entra de ple a les festes de Nadal i ho fa amb un programa ple d'activitats, com les que es poden fer aquest cap de setmana.

— Reus segueix amb el seu Nadal per Gaudir, el qual aquest cap de setmana compta amb espectacle itinerant, túnel de llum, els mercats de Nadal i Artesania i molt més.

— En marxa l'exposició 'Del Llamp. Una mirada col·lectiva al Camp de Tarragona', del col·lectiu Photo KM0, al Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

— La Franz Schubert Filharmonia (FSF) portarà aquest mes de desembre la Suite del 'Trencanous' de Txaikovski al Camp de Tarragona.

— Un any més, les festes de Nadal a l'Espluga de Francolí  arriben amb un gran ventall de propostes per a tots els públics.

— El Festival Accents torna a posar la música aquest cap de setmana i ho fa amb Joan Dausà a l'escenari del Teatre Fortuny.