Flyers del Mercat de Nit.

L'agenda amb els millors plans per fer aquest cap de setmana a Tarragona

Agenda d'activitats per realitzar a les comarques de Tarragona el cap de setmana del 9 a l'11 de setembre de 2022

Després d'una setmana dura de retorn a la rutina per a moltes persones, toca gaudir d'un merescut cap de setmana. La Diada Nacional de Catalunya serà la gran protagonista, amb actes arreu del territori, però també hi ha moltes més plans com els Tallers Oberts a la Part Alta de Tarragona o les exposicions al Moll de Costa, entre altres.

Preneu-ne nota clicant a cadascun dels plans i consultar tots els detalls de l'agenda que us proposem des de TarragonaDigital.com!

Manifestació a Reus.
Reus comptarà amb una jornada plena d'actes aquesta Diada. | Àngel Ullate

 

Agenda del 9 a l'11 de setembre

Música i gastronomia maridaran a Tarragona amb la nova edició del Mercat de Nit al mercat tarragoní.

Els artistes de la Part Alta de Tarragona obriran les seves portes mostrant els seus tallers i processos creatius durant tot el cap de setmana.

Últim cap de setmana per visitar al Moll de Costa l’exposició 'Som i serem', obra de l’artista tortosí Lluís Llop Bosch. 

— La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya el pròxim dissabte 10 de setembre al vespre.

Reus tornarà a acollir la manifestació de l'esquerra independentista aquest diumenge 11 de setembre, jornada de la Diada Nacional.

— Aquest curs 2022-23 els grups escolars que ho desitgin poden tornar a visitar les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) a l’Ampolla.

— El programa de música de Ràdio el Vendrell 'Pampa's Rock' celebra aquest 2022 els seus vint anys en antena i per això s'ha programat un concert commemoratiu.

— El Morell ja ho té tot a put per commemorar la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge 11 de setembre amb un concert-vermut gratuït.