Joana Serrat en una imatge de primer pla.

Joana Serrat presenta el nou treball 'Hardcore from the heart' a Reus

L'actuació es durà a terme en el marc del Festival Accents

La música no s'atura aquest cap de setmana a les comarques de Tarragona. Gran part de 'culpa' la té el Festival Accents, un esdeveniment que va néixer a Reus l'any 2014 amb l'objectiu de dotar Reus d'una programació musical en català, donant veu a les últimes propostes sorgeixen al país. Durant aquests anys han estat molts els grups i solistes reconeguts que han passat pels escenaris de la capital del Baix Camp.

A més a més, des de fa dues edicions que el festival va decidir expandir-se i programar concerts en municipis diversos del Camp de Tarragona, com al Morell, Mont-roig del Camp o Cambrils. Pop, rock i folk dels Països Catalans directament als escenaris del territori.

El Festival Accents 2021 va arrencar el passat 1 d'octubre i té previst, fins al mes de desembre, portar fins a 24 concerts als escenaris, entre grans noms de la música catalana i noves propostes musicals que val molt la pena descobrir.

Joana Serrat porta el seu nou treball al Teatre Bartrina

Aquest cap de setmana serà el torn de dues noves actuacions. La primera d'elles es farà al Morell, al Centre Cultural, amb Queralt Lahoz, una jove cantant nascuda a Santa Coloma de Gramenet que porta als escenaris el seu àlbum de debut, 'Pureza'. El concert es farà a les 21.00 hores el divendres 5 de novembre.

L'endemà, el dissabte 6 de novembre, serà el torn de Joana Serrat. Cantautora catalana consolidada, retorna als escenaris amb 'Hardcore From The Heart', el seu cinquè àlbum en què fa un viatge introspectiu a través de les seves lletres i música.

L'osonenca actuarà en un escenari imponent, com és el Teatre Bartrina de Reus, a partir de les 20.00 hores. Les entrades es poden comprar de forma anticipada amb un preu més reduït o bé a taquilla.