Falin Cáceres, Lluís Gavaldà i Joan Reig, els components del grup Els Pets

Els Pets arriben a la Pobla de Mafumet amb un concert solidari a favor de La Marató

La banda de Constantí presenta el seu darrer disc, '1963'

Aquest divendres a la nit, Els Pets protagonitzaran un dels actes més destacats de la programació de Nadal de la Pobla de Mafumet. El grup de Constantí oferirà un concert al Pavelló Municipal del municipi del Tarragonès en què presentaran el seu darrer treball discogràfic, titulat '1963'. Serà un concert solidari, ja que la recaptació es destinarà a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars.

Les entrades, al preu de 10 euros, es poden adquirir a través del portal web https://poblamafumet.koobin.cat.

El nou treball dels de Constantí: '1963'

La mítica banda de Constantí torna amb un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la 'new wave' britànica, però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

'1963' és un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. '1963' també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l'any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis.

Altres propostes nadalenques a la Pobla de Mafumet

Així mateix, la Pobla de Mafumet ofereix altres propostes nadalenques de gran interès, amb la majoria d'espectacles programats amb el cartell d'entrades exhaurides penjat. Es tracta de 'Bãksa', 'La clau màgica', 'Viva mi planeta' amb Cantajuego i 'Christmas Rock' amb A Grup Vocal.

Cal destacar que encara hi ha entrades disponibles per a la sessió de cinema, amb 'Minions: L'origen de Gru', que tindrà lloc aquest pròxim dissabte, a les 17 hores, al Casal Cultural. Dissabte al matí se celebrarà el IV Festival de Patinatge, també solidari amb La Marató de TV3 i organitzat pel Club Patí la Pobla.

Finalment, diumenge serà el torn del tradicional concurs de pessebres, l’exhibició de gimnàstica rítmica i el bingo solidari amb La Marató, una iniciativa de la Llar de Jubilats i Pensionistes de la Pobla.