Carmina Pozuelo

Carmina Pozuelo: Un exemple de treball, dedicació i superació

«La Carmina no es pot substituir, però això no significa que el seu llegat s'acabi aquí»

La política ens permet conèixer a moltes persones diverses i molts cops fascinants. Així és com nosaltres vam conèixer a la Carmina. Tots aquells que, com nosaltres, heu tingut el plaer de ser els seus amics o de compartir una part de la vostra vida amb ella sabeu com d’excepcional és la Carmina. Poques persones, per no dir cap, hem vist amb la seva valentia, lluitadores i treballadores com ella. Ha estat sempre una defensora de la justícia social, del medi ambient i del feminisme, i així ho ha demostrat fins a l’últim dia de la seva vida. Sempre ho ha donat tot per fer d’aquest món i, en particular, de Reus, un espai més just.

La Carmina no es pot substituir, però això no significa que el seu llegat s'acabi aquí. Ella ha representat amb orgull l'Ajuntament de Reus i totes les entitats on ha participat. Començant per totes les que hi ha al seu barri, Sol i Vista, i a Reus i al Baix Camp també representades per ella en el Consell Comarcal. Amb el seu exemple els ha fet veure que tot és possible si es treballa molt i se sumen els esforços. I tota aquesta valuosa tasca sense oblidar la dedicació, i ara el nostre record, a la seva família; els seus pares, el Félix i l’Emília, el seu company Jordi i els fills que eren tot per ella, David i Albert. Tot l'ànim per a tota la família i amistats.

Amb ella hem gaudit de moments inoblidables, hores intenses de treball, sopars i dinars amb somriures, trajectes en ascensor que s’acabaven sempre amb rialles i un selfie... En definitiva, hem viscut vida com ella feia, intensament. De vegades fèiem broma de com un cos tant petitet podia contenir un cor tan gran, però tots els qui la coneixeu, sabeu que ha estat així. No són moltes les paraules que ens surten en aquest moment perquè el nus a la gola i la tristesa ara ho tapen tot, però el que sí que podem dir és l’orgull d’haver treballat amb tu durant tot aquest temps, la fortalesa que ens has ensenyat que s’ha de tenir en moments difícils i la capacitat de lluita incansable fins a l’últim segon.

Gràcies per haver-nos permès acompanyar-te en una part del teu trajecte. T’estimem i per tu, i per tot allò que sempre has defensat, continuarem lluitant. El món és millor si les Carmina continuen tenint el seu espai de representació i gestió a les entitats i institucions. Fem que sigui així, en reconeixement i record seu.

Andreu Martín i Sandra Guaita

Portaveu del PSC i candidata a l’alcaldia de Reus