Logo tarragonadigital.com

El semàfor del 04 de gener de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
 Ramon Domènech
Professor jubilat de l'Institut Jaume Huguet de Valls

L'Institut Jaume Huguet de Valls va voler retre homenatge aquest Nadal a dos dels seus professors històrics, Ramon Domènech i Jordi Tuset. En el primer cas, es va voler aplaudir la marxa del professor d'Electricitat que exercia en aquest institut de l'Alt Camp des de 1982. En el segon, el centre va reconèixer la tasca del seu director durant els darrers divuit anys, Jordi Tuset. Tot plegat, en un acte d'allò més emotiu per al professorat, plantilla i alumnat d'aquest institut vallenc.

 Èdgar Badia
Exjugador del CF Reus

Èdgar Badia, el guardià de la porteria del CF Reus Deportiu les darreres sis temporades, ja ha posat el punt final a la seva etapa com a roig-i-negre amb el desenllaç més amarg possible després de denunciar per impagaments el propietari de l'entitat, Joan Oliver. Sis anys al club, un total de 196 partits, un ascens històric a Segona A i milers de records que ja formen part del seu ADN. «És dur, se’m farà estrany vestir una altra samarreta», explica en fred el ja exfutbolista reusenc a aquest mitjà.

 Florenci Nieto
President de Pimecomerç Tarragona

Diversos agents econòmics i comercials de la ciutat de Tarragona  han decidit agrupar-se per impulsar una taula del coneixement per a reactivar el comerç a la ciutat. Ho explicava fa uns dies a aquest mitjà Florenci Nieto, el president de PIMEComerç a la demarcació. Aquesta taula es posarà en marxa a finals de gener i compta amb la participació d'agrupacions comercials com la Via T, però també de la Cambra de Comerç, la URV, instituts, o la Cambra de la Propietat Urbana, entre d'altres. Cal aplaudir qualsevol mesura per reactivar comercialment Tarragona després de l'impacte de la crisi.