El semàfor del 10 d'octubre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Mireia Trepat i Miquel Antolín
Fundadors de l'empresa Freshly Cosmetics

Els dos fundadors de l'start up reusenca Freshly Cosmetics seran els encarregats d'inaugurar avui l'ExproReus 2018. Freshly Cosmetics és l'exemple d'una empresa jove però amb caràcter propi i amb un creixement del 2.000% amb només dos anys. Un reconeixement merescut per una empresa que preveu tancar el 2018 amb una facturació de 4 milions d'euros.

 
Julià Albornà
President del Ball de Diables de l'Arboç

La polèmica entorn la participació de dones en el Ball de Diables de l'Arboç segueix viva. Arran de la decisió de vetar la colla al Vendrell, el Ball de Diables de l'Arboç ha negat 'criteris masclistes' a l'hora de triar els membres de la colla de diables i atribueix a la tradició històrica el fet que només hi hagi homes. La CUP sí hi veu masclisme. Un debat, el de l'entrada de dones a la colla, que des del Ball de Diables no es neguen a obrir, però «tenint en compte també la responsabilitat de mantenir un llegat històric com el Ball de Diables tal com existia al segle XVIII».

 
Pau Donés
Vocalista de Jarabe de Palo

Jarabé de Palo tancarà la seva darrera gira de concerts amb Pau Donés al capdavant a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona el pròxim mes de desembre. Un concert que sens dubte serà molt especial perquè es tracta de la despedida de Donés dels escenaris. L'artista ha estat aquests darrers anys un exemple de superació i positivisme vital davant d'una malaltia tan terrible com el càncer.