El semàfor del 2 de novembre de 2018

Alfons Garcia
Alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i titular d'Urbanisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ja ha assentat les bases de la futura llar d'avis al municipi. El ple celebrat aquest passat dimecres, 31 d'octubre, va donar el seu vistiplau al planejament urbanístic d'aquest futur equipament, un reclam social llargament reivindicat a la localitat del Baix Camp. L'alcalde Garcia, també titular d'Urbanisme, va donar detalls sobre el projecte, que va comptar amb el suport de l'equip de govern i el Partit Popular.

 
Valeriano Pino
Regidor de Via Pública de Torredembarra (PSC)

Torredembarra accelera en el tram final de mandat alguns dels seus projectes urbanístics que, des de fa anys, es trobaven al calaix. El regidor de Via Pública, Valeriano Pino, lidera les obres del carrer de Pere Badia, que hauran d'estar enllestides en poc més d'un mes. Ara, s'hi suma un nou projecte: la remodelació urbanística d'un dels trams de l'antiga carretera N-340 al seu pas per la vila. Les obres es podrien enllestir a l'estiu, però el projecte s'endegarà en els propers dies.

 
Jordi Llopart
Alcalde de Creixell (PDECat)

Una de freda i una de calenta a Creixell. Dimecres, l'Ajuntament podia accedir a les instal·lacions de l'Estel de Mar: és el primer pas per recuperar-les i poder tornar a licitar el servei un cop fets els arranjaments necessaris. També dimecres, aquest mitjà publicava que el consistori havia estat condemnat a pagar els sous pendents de l'antiga plantilla de treballadors, tot i que un mes després, els pagaments no s'han fet encara efectius.