El semàfor del 15 de novembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Francesco Muglia
Director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal

El balanç de la temporada de creuers a Tarragona és positiu, amb un augment del 90% de creueristes amb l'arribada de 57 creuers, la majoria de la companyia Costa Cruceros que ha fet una aposta clara per Tarragona. Des del Port, el president Josep Andreu, ha assegurat que és un sector amb futur i projecció i que cal seguir treballant en aquesta línia estratègica de captació de turisme a la ciutat.

 
Martí Carnicer
Alcalde del Vendrell (PSC)

Els vendrellencs veuran com els seus impostos pugen aquest 2019 degut a la revisió del cadastre prevista per l'any vinent. Cert, fa més de 20 anys que no es revisa però això podrà fer pujar l'Impost de Béns i Immobles entre un 2% i un 4%. Sembla que finalment la proposta d'Esquerra Republicana de rebaixazar el tipus impositiu per compensar la previsible pujada no s'acabarà aplicant i que la capital del Baix Penedès veurà incrementada la seva pressió fiscal.

 
Les Artistes Locals
Creadores del Reus Teatre Musical

El Festival Reus Teatre Musical que s'ha dut a terme al Bràvium Teatre de Reus ha crescut en públic aquest 2018 amb més de 300 persones que han pogut gaudir dels tres espectacles programats. Aquest festival de petit format impulsat per Les Artistes Locals i que ja ha celebrat cinc edicions s'ha consolidat i de cara a 2019 s'ampliarà amb un dia més de programació.