El semàfor del 16 de novembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Acero
Regidor de Mobilitat a Tarragona (PP)

Hi ha polítics que tenen massa pressa per anunciar projectes i fer-se la foto i després la realitat s'acaba imposant al titular. El darrer exemple el tenim amb els punts de recàrrega de cotxes elèctrics de Tarragona. La meitat no funcionen. A l'agost es va anunciar que la ciutat disposava ja de set punts de recàrrega a disposició dels usuaris de vehicles elèctrics. Tres mesos més tard, més de la meitat no funcionen i encara falten permisos municipals per que els usuaris els puguin fer servir. La idea és bona i l'acció ho seria també si no fos per aquesta descoordinació i manca de previsió

 
Mossèn Francesc Esteso
Rector de Torredembarra

El rector de Torredembarra ha proposat canviar la Missa del Gall d'horari. En comptes de fer-se com és tradicional, a la mitjanit del dia 25 de desembre, la celebració s'avançarà a dos quarts de vuit de la tarda del dia 24 de desembre. Aquesta idea apareix amb la voluntat de facilitar una major assistència a aquesta missa. Una bona iniciativa que, certament, ajuda a adaptar-se als temps actuals i que pot servir perque més persones vagin a missa la vigília de Nadal sense necessitat d'interrompre les cada cop més habituals celebracions familiars de la nit de Nadal.

 
Josep Maria Andreu
President del Nàstic

Avui comença la segona temporada de la Lliga 'Genuine' Santander. A més d'aquesta competició de futbol amb equips professionals formats exclusivament per jugadors amb síndrome de Down. Les grades del nou estadi van ser testimoni directe del naixement de la Lliga Genuine a la vegada que el club ha demostrat una forta sensibilitat social amb les persones amb discapacitat intel·lectual col·laborant amb tota classe d'associacions de la província i amb dues persones de l'equip 'Genuine' en plantilla al mateix club.