El semàfor del 07 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Teresa Beà
Coordinadora del programa Cafè i Caliu

La tasca que realitzen entitats com la Fundació Bonanit, Càrita o la Creu Roja per les persones sense recursos i sense sostre de Tarragona és impagable. TarragonaDigital ho ha recollit en aquest reportatge en el qual entre moltes altres persones hi apareix Teresa Beà que coordina la iniciativa Cafè i Caliu que reparteix diàriament 100 esmorzars a persones sense recursos. És una de les moltes iniciatives solidàries que es duen a terme a la ciutat.

 
Ivana Martínez
Regidora de Neteja de Tarragona (PSC)

La passera per travessar el Francolí continua éssent un maldecap per l'ajuntament. Des dels aiguats de fa unes setmanes, la passera està completament inservible, plena de brutícia i s'aguanta només per un fil, al mig del riu. Bones idees quan es posen en marxa però que després s'han de mantenir bé perque continuin complint la seva funció.

 
Albert Company
Entrenador del CF Reus B

El CF Reus B ha sumat la quarta victòria consecutiva i es planta a les portes del playoff després de guanyar el San Cristóbal. El mèrit és doble tenint en compte que la complicada situació del primer equip també ha afectat el conjunt liderat per Albert Company a l'hora de disposar dels seus millors jugadors per disputar els partits. La pròxima cita dels roig-i-negres serà diumenge a les 17:00 contra el CF Pobla de Mafumet en el que serà el primer derbi del Camp de Tarragona de la temporada.