El semàfor del 10 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Jesús Olmo
capità del C.F. Reus

Aquest semàfor verd és per a tot el primer equip del CF Reus amb el capità Jesús Olmo al capdavant. Els reusencs, tot i acumular quasi tres mesos sense cobrar, guanyen al camp del líder i s'imposen a totes les adversitats. S'espera una setmana moguda a un CF Reus que, fins i tot, es va plantejar la possibilitat de no viatjar a Alcorcón a tall de protesta. Finalment aquesta protesta va ser una altra i doble: un minut de braços plegats amb la pilota en joc i victòria reivindicativa. Que n'aprenguin als despatxos.

 
Francesc Díaz
Coordinador del Programa Talent Jove

Talent Jove és un programa dissenyat per la URV que va néxier el curs 2013-2014 i que busca fomentar la formació de ciències entre els alumnes d'instituts. Són unes proves a les quals es poden presentar totes els alumnes que acaben l'ESO amb un 9 de matemàtiques i física. El programa és un èxit i la majoria d'alumnes que hi participen destaquen després en disciplines vinculades a les ciències durant l'etapa universitària. Programes com aquest són una molt bona eina per motivar ja als estudiants durant la secundària, una etapa on comença a decidir-se el seu futur acadèmic i laboral.

 
Ismael Porta
Director del Museu del Pessebre de Catalunya

Després de molts anys, el Museu del Pessebre de Catalunya ja ho té tot preparat per obrir portes aquesta mateixa setmana. Els amants del pessebre tenen una cita obligada en aquest espai ubicat al cor de Montblanc i que dinou anys després de la seva posada en marxa serà una realitat gràcies a les ganes i a la dedicació de l'Associació de Pessebristes del municipi.